Bericht van Johan en Astrid du Bois

22 April 2021 / Algemeen

Hallo voetbalvrienden

Na van alle schrik te zijn bekomen en we het een plek aan het geven zijn, eindelijk even een berichtje van ons.
Allereerst willen we iedereen bedanken voor de vele lieve berichtjes, kaartjes, bloemen, lekkere dingen en bezoekjes. Het heeft ons erg gesteund, we hebben alle kaartjes pas nog weer doorgelezen, daar werden we weer even heel stil van, maar vooral blij, het was overweldigend.

Na een zware tijd in het revalidatiecentrum, waar ik weer wat heb leren lopen en allerlei andere zaken, zodat ik mezelf weer kan redden in het dagelijks leven. Ik dacht dat ik een goede conditie had, gezien het niveau van mijn team, het bierteam dus. Maar ik kwam van een koude kermis thuis, revalideren is topsport, viel niet mee. En mijn voetbalmaatjes maar denken dat ze conditie hebben. Ze zijn wel goed in bier drinken, niet alleen bier trouwens.

Na thuiskomst ook weer flink moeten wennen, in Zwolle draaide alles om herstel, thuis liep ik pas echt tegen veel dingen aan, maar zo langzamerhand begint alles een beetje te wennen en ben ik vooral dankbaar dat ik er nog ben. Ben alweer een poosje wat ochtenden aan het werk, ook daar weer wennen, maar ook weer fijn om onder de mensen te zijn.
Revalideren gaat altijd door, maar in de eerste 6 maanden gaat het herstel het snelst, het gaat nu niet meer zo hard vooruit, daar moet ik mee leren leven, maar geef zeker niet op.

Hopelijk gaat het sportpark binnenkort weer open, het zal fijn zijn om elkaar allemaal weer te zien en te spreken.

Nogmaals bedankt voor alles, Johan en Astrid du Bois

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief