Algemene Leden Vergadering akkoord met nieuw bestuur!

19 December 2020 / Algemeen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 14 december jl. hebben de leden ingestemd met de opzet van het nieuwe bestuur. In de eerste digitale ALV in de geschiedenis van onze vereniging spraken de leden het vertrouwen uit in de volgende (nieuwe) bestuurders:

De vacature vrijwilligers wordt ingevuld door Diana van de Meent. Henk de Vries keert terug als penningmeester en Reijer Roelofsen zal de portefeuille facilitair op zich gaan nemen. Samen met de zittende leden Fred-Jan Moll (voorzitter), Jacob de Zwaan (secretaris), Gert Jan Krop (voetbalzaken jeugd) en Henk Drost (voetbalzaken senioren) komt het bestuur dan uit op 7 leden. Tevens wordt Monique Mennen bestuur ondersteuner en zal de bestuursleden waar nodig assisteren in de uitvoering van hun rol.

De functies van de vertrekkende bestuursleden Herman Dekker ( vicevoorzitter en bijzondere opdrachten) en Jan ter Steeg (sponsoring) worden onderling binnen het nieuwe bestuur verdeeld. Jan ter Steeg blijft wel voorzitter van de Businessclub en van de sponsorcommissie. 

We bedanken de vertrekkende bestuursleden Herman Dekker, Antonio Vivas en Richard Zijdeman voor hun inzet van de afgelopen jaren.

De komende weken zullen de nieuwe bestuursleden worden voorgesteld via de site. Het bestuur denkt met deze samenstelling een goed fundament voor de toekomst te hebben gelegd en dankt de leden voor het in hen gestelde vertrouwen.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief