Nieuwe maatregelen corona

13 Oktober 2020 / Corona

Het gaat niet goed met de ontwikkelingen rondom het coronavirus in ons land. De situatie rond corona is zorgelijk en daarom heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd. Het bestuur heeft uiteraard kennis genomen van de nieuwe maatregelen, want deze raken ook de sport. Het betekent concreet dat bij ons spelers vanaf 18 jaar en dus onze seniorenteams vanaf 14 oktober 2020 20.00 uur niet meer trainen en geen wedstrijden meer spelen. Voor de jeugdteams is spelen in competitieverband niet meer toegestaan. Wij kunnen ons de vragen voorstellen over onderlinge partijtjes op ons eigen sportpark. Hiervoor lijkt volgens de richtlijnen toestemming te zijn. Over deze vragen en hoe wij daar invulling aan geven, zullen trainers en leiders nader worden geïnformeerd. Vergaderingen en bijeenkomsten van meer dan 4 personen zijn voorlopig niet toegestaan. Het advies is om deze digitaal te voeren. Voor vragen die betrekking hebben op onze jeugdteams kan er contact worden opgenomen met de jeugdcommissie.

We zetten de gevolgen van de laatste maatregelen, die woensdag 14 oktober 2020 om 20.00 uur ingaan, op een rijtje:

  • Voor personen van 18 jaar en ouder (o.a. onze seniorenteams) ligt het voetbal voorlopig stil. Geen trainingen en geen wedstrijden.  
  • Wel sportactiviteiten in teamverband voor personen tot en met 17 jaar; daarin verandert niets maar de competitie ligt stil.
  • De trainingen voor de teams met spelers tot en met 17 jaar gaan dus ook (onder de geldende voorwaarden) gewoon door.
  • De training(en) voor onze Dolfijntjes en Orka’s gaan gewoon door.  
  • De kleedkamers en douches gaan op slot en worden tot nader bericht niet meer gebruikt.
  • De kantine was al gesloten en blijft tot nader bericht gesloten.
  • Als de jeugd traint of speelt, is bezoek van ouders of anderen niet toegestaan. 
Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief