Live wedstrijden volgen via radio of livestream

30 September 2020 / Algemeen

Zaterdag de wedstrijd volgen via de radio of live via je beeldscherm

Alle begrip voor de extra maatregelen maar wij willen van de wedstrijd toch niets missen? Asl we niet gaan kijken, dan ouderwets radio luisteren of de wedstrijd via een livestream volgen. Dat is wat je zaterdag wordt aangeboden. Luister naar het sportprogramma Namen & Rugnummers of kijk via Voetbal Inside TV.

Dat wordt dus toch nog een gezellige middag. Voor de versnapering moet je zelf zorgen maar je bent er live bij. Voetjes op tafel en genieten zoals vroeger.

De komende periode mag je niet naar het sportpark om je favoriete club aan te moedigen. Dat is vervelend, maar dat wil niet zeggen dat je je club niet kunt volgen.

Radio M Utrecht verzorgt al meer dan 30 jaar elke zaterdag live verslagen van vier wedstrijden in de top van het amateurvoetbal. Komende zaterdag kun je luisteren naar

VVOG – Sportlust’46

Quick Boys – IJsselmeervogels

Spakenburg – Katwijk

Jong Sparta – GVVV

 

Het sportprogramma Namen & Rugnummers is elke zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur te beluisteren via de 93.1FM, de kabel, de RTV Utrecht app en via www.rtvutrecht.nl/live/radiomutrecht/

Dit station hoopt je als luisteraar te mogen verwelkomen.

Zaterdag kun je de wedstrijd ook live volgen via de livestream van Sport Inside. Zij zullen de wedstrijd live uitzenden op: http://sportinside.tv/live/
Ondanks de maatregelen van het kabinet hoef je zaterdag dus niets te missen.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief