Extra aandacht voor de 1,5 m regel

18 September 2020 / Corona

De praktijk wijst uit dat we alle begrip hebben voor de extra maatregelen die we hebben moeten treffen. Daar zijn we onze leden, leiders, trainers en bezoekers dankbaar voor. Wij ervaren veel medewerking. Toch hebben we een punt van aandacht waar alle sportverenigingen mee te maken hebben en dat is de 1,5 meter-onderlinge-afstand. Het is weer ouderwets druk op het sportpark en we zien situaties dat toeschouwers (automatisch) toch te dicht op elkaar  staan. We vragen daarom nogmaals om alert te blijven op de uitvoering van de 1,5 meter-regel. Laten we hopen dat we niet weer te maken krijgen met een sluiting van ons sportpark ivm nieuwe Covid-19 maatregelen. Als we niet doen wat er gevraagd wordt, kun je er op wachten dat we straks weer terug bij af zijn. Er is een serieuze stijging van besmettingen. Laten we alsjeblieft scherp blijven op de onderlinge afstand van tenminste 1,5 meter. Dankjewel.

Kijk voor meer informatie over de coronamaatregelen en wat je moet doen wanneer er binnen je team een besmetting is, op de speciale “corona” pagina.

Het bestuur

 

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Lees bericht

Wat is de tussenstand van de loterij na 9 dagen?

12-05-2022

De stand op donderdag 12 mei om 18.00 uur was 1454 verkochte loten.

Nieuwsoverzicht Archief