Extra aandacht voor de 1,5 m regel

18 September 2020 / Corona

De praktijk wijst uit dat we alle begrip hebben voor de extra maatregelen die we hebben moeten treffen. Daar zijn we onze leden, leiders, trainers en bezoekers dankbaar voor. Wij ervaren veel medewerking. Toch hebben we een punt van aandacht waar alle sportverenigingen mee te maken hebben en dat is de 1,5 meter-onderlinge-afstand. Het is weer ouderwets druk op het sportpark en we zien situaties dat toeschouwers (automatisch) toch te dicht op elkaar  staan. We vragen daarom nogmaals om alert te blijven op de uitvoering van de 1,5 meter-regel. Laten we hopen dat we niet weer te maken krijgen met een sluiting van ons sportpark ivm nieuwe Covid-19 maatregelen. Als we niet doen wat er gevraagd wordt, kun je er op wachten dat we straks weer terug bij af zijn. Er is een serieuze stijging van besmettingen. Laten we alsjeblieft scherp blijven op de onderlinge afstand van tenminste 1,5 meter. Dankjewel.

Kijk voor meer informatie over de coronamaatregelen en wat je moet doen wanneer er binnen je team een besmetting is, op de speciale “corona” pagina.

Het bestuur

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief