Extra aandacht voor de 1,5 m regel

18 September 2020 / Corona

De praktijk wijst uit dat we alle begrip hebben voor de extra maatregelen die we hebben moeten treffen. Daar zijn we onze leden, leiders, trainers en bezoekers dankbaar voor. Wij ervaren veel medewerking. Toch hebben we een punt van aandacht waar alle sportverenigingen mee te maken hebben en dat is de 1,5 meter-onderlinge-afstand. Het is weer ouderwets druk op het sportpark en we zien situaties dat toeschouwers (automatisch) toch te dicht op elkaar  staan. We vragen daarom nogmaals om alert te blijven op de uitvoering van de 1,5 meter-regel. Laten we hopen dat we niet weer te maken krijgen met een sluiting van ons sportpark ivm nieuwe Covid-19 maatregelen. Als we niet doen wat er gevraagd wordt, kun je er op wachten dat we straks weer terug bij af zijn. Er is een serieuze stijging van besmettingen. Laten we alsjeblieft scherp blijven op de onderlinge afstand van tenminste 1,5 meter. Dankjewel.

Kijk voor meer informatie over de coronamaatregelen en wat je moet doen wanneer er binnen je team een besmetting is, op de speciale “corona” pagina.

Het bestuur

 

Lees bericht

Het 10e doet mee met de Grote Clubactie

25-10-2021

Een Superlot voor het 10e! Bedankt mannen!
Zaterdag 30 oktober inleveren Lotenboekjes op het Wedstrijdsecretariaat.

Lees bericht

Geen supportersbus naar Goes.

25-10-2021

Komende zaterdag zal er helaas geen supportersbus naar Goes rijden.

Lees bericht

JO14-1 in het nieuw gestoken

23-10-2021

Per vandaag is VVOG JO14-1 in het nieuw gestoken. Mooie trainingspakken zijn gekocht door middel van een sponsorbijdrage van ’t Regelhuys (Nina Kniknie) en Roelof Vlieg.

Nieuwsoverzicht Archief