Sponsor VVOG gratis door SponsorKliks te gebruiken.

25 Augustus 2020 / Algemeen

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging/stichting, zonder dat het jou een cent extra kost! Op onze site kun je daar ook meer informatie over vinden.

Sinds kort is het ook mogelijk om bij SponsorKliks te bestellen via de Thuisbezorgd.nl-app zonder dat de commissie(die wordt afgedragen aan VVOG) hierbij verloren gaat. Dit is nieuw en was tot voor kort niet mogelijk zonder de commissie te verliezen.

Hoe werkt het?

Als je als gebruiker via je mobiele telefoon op de link van SponsorKliks klikt (ofwel via de SponsorKliks App ofwel via een mobiele browser), wordt je naar de app van Thuisbezorgd geleid. Als de bestelling dan plaatst, ontvangt VVOG hier commissie over. En help je dus daarmee onze mooie vereniging! 

Als blijkt dat de Thuisbezorgd.nl-app tijdens het aankoopproces nog niet op je mobiele apparaat is geïnstalleerd, dan moet je via de App Store (Apple) of Play Store (Android) installeren en de bestelling alsnog binnen 7 dagen op de Thuisbezorgd.nl-app af te ronden. 

Als besloten wordt de app niet te installeren, is er geen recht op commissie omdat de transactie dan niet geregistreerd wordt.

Alvast bedankt!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief