Wie komt ons helpen?

21 Augustus 2020 / Algemeen

De laatste week van de vakantie gaat in en dat betekent dat we binnenkort weer over gaan op het “nieuwe” normaal. Het laatste vraagt om extra aandacht en inzet voor de organisatie van wedstrijden op ons sportpark. Voor ALLE wedstrijden. Leiders en trainers worden geïnformeerd over de regels en voorwaarden om wedstrijden te kunnen spelen. Door het bestuur en jeugdcommissie is hard gewerkt aan een plan om de teams zoveel mogelijk ongestoord te laten voetballen. Om ons te houden aan de 1.5 meter afspraken moet een beroep worden gedaan op alle leden, begeleiding, ouders en publiek om zich aan de nieuwe regels te houden. We hopen zolang mogelijk te kunnen voetballen en dromen van een ongestoorde competitie, maar zien ook dat bij diverse clubs coronagevallen bekend zijn.

We hebben elkaar nodig om dit bij VVOG te voorkomen. Naast de eigen verantwoordelijkheid willen we als vereniging dit doen door extra in te zetten op toezicht. Hiervoor huren wij geen beveiligingsbureau in. We zullen dat moeten doen met leden, ouders en personen die zich hiervoor vrijwillig willen inzetten. De vereniging zal deze mensen ongelooflijk dankbaar zijn en enorm waarderen. We hebben inmiddels ervaren dat ondanks de bereidheid van ons publiek toezicht toch noodzakelijk en zelfs verplicht is. Wij hopen voor aanvang van de competitie een lijst met vrijwilligers te hebben, die we kunnen inroosteren voor deze belangrijke taak.

Wij zoeken:

§ Toezichthouders zaterdagochtend en zaterdagmiddag

§ Vrijwilligers voor de registratie van bezoekers tijdens de wedstrijden van VVOG 1.

De registratie is een verplichting en doen we tot zo’n 15 minuten na aanvang van de wedstrijd bij de ingang van het sportpark. Daarna blijft nog één persoon bij de ingang  staan voor de late bezoekers.

Voor de voorbereiding en het noodzakelijke toezicht vragen we mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Jullie helpen voor, tijdens en kort na de wedstrijd de stewards met de toezicht taak.

Verder zoekt team veiligheid nog wat vrijwilligers met een EHBO diploma, die volgens de geldende club afspraken werken en passen binnen team veiligheid.

Wil je ons helpen? Stuur dan een mailtje naar facilitair@vvog.nl of veiligheidscoordinator@vvog.nl


 


 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief