Hoe blijf jij fit in de vakantie?

13 Juli 2020 / Jeugd

Dit jaar gaan we toch op reis. Virtueel, dat wel, maar we gaan! GA! Harderwijk komt dit jaar met het project ‘Harderwijk op wereldreis’. Elke kilometer die jij deze zomer (hard)loopt, skeelert of aflegt met een hulpmiddel telt mee. Samen leggen we deze zomer 62.000 kilometer af, een rondje om de wereld. Het project is gestart op vrijdag 10 juli en duurt tot vrijdag 25 september. Help jij ook mee om het doel van 62.000 km te behalen?

Vul dagelijks of wekelijks jouw kilometers in op onze website gaharderwijk.nl. Houd je kilometers bij. Dit kan bijvoorbeeld met een activity tracker (zoals een fitbit) of met behulp van een app op jouw telefoon (zoals runkeeper of Strava). We maken tussenstops in verschillende landen, waardoor leuke acties en activiteiten ontgrendeld worden. Houd hiervoor onze website in de gaten!

#lekkerweginharderwijk #Gezondactief #GAHarderwijk

 

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief