Hoofdsponsor Veldboom nu ook op shirt!

24 Juni 2020 / Sponsors

Voor de komende twee seizoenen is de naam Veldboom te zien op het shirt van ons eerste elftal. Afgelopen zaterdag 20 juni tekende John Middelkamp namens Veldboom Vastgoed in het Businesshome van VVOG de hiervoor benodigde upgrade van de sponsorovereenkomst. Dankzij de medewerking van de andere hoofdsponsor ING die wel naar de achterkant van het shirt wilde verhuizen, kwam er een plekje vrij op de voorkant van het shirt. Wij zijn hier ING natuurlijk zeer erkentelijk voor. Samen met de derde hoofdsponsor EFMI sieren zij de achterkant van het shirt. Veldboom Vastgoed betaalt voor voorkant op het shirt een significante hogere financiële bijdrage aan VVOG. In deze lastige coronatijd is dit voor onze vereniging een geweldige impuls om met vertrouwen het seizoen 2020-2021 te starten.

Veldboom Vastgoed heeft in de afgelopen tijd grondposities voor woningbouw in Harderwijk verworven. Het Dichterskwartier II (gebied Rabobank) is al concreet. Hier zullen 220 woningen komen. Op het terrein van de voormalige kwekerij Flora Jozina zullen in de komende jaren een 80-tal woningen verschijnen. Ook is Veldboom Vastgoed al eigenaar van Parlevliet & Van der Plas en ook in dit gebied wordt samen met de gemeente Harderwijk gekeken naar een mooie stedenbouwkundige ontwikkeling.

Veldboom Vastgoed heeft ambities in Harderwijk en via VVOG draagt Veldboom Vastgoed bij aan de maatschappelijke taak en sportieve ambities van VVOG.

VVOG is zeer content dat we met Veldboom Vastgoed nu alle drie de hoofdsporen op het shirt van ons eerste elftal kunnen tonen.

Hoofdsponsor Veldboom nu ook op shirt!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief