Hoofdsponsor Veldboom nu ook op shirt!

24 Juni 2020 / Sponsors

Voor de komende twee seizoenen is de naam Veldboom te zien op het shirt van ons eerste elftal. Afgelopen zaterdag 20 juni tekende John Middelkamp namens Veldboom Vastgoed in het Businesshome van VVOG de hiervoor benodigde upgrade van de sponsorovereenkomst. Dankzij de medewerking van de andere hoofdsponsor ING die wel naar de achterkant van het shirt wilde verhuizen, kwam er een plekje vrij op de voorkant van het shirt. Wij zijn hier ING natuurlijk zeer erkentelijk voor. Samen met de derde hoofdsponsor EFMI sieren zij de achterkant van het shirt. Veldboom Vastgoed betaalt voor voorkant op het shirt een significante hogere financiële bijdrage aan VVOG. In deze lastige coronatijd is dit voor onze vereniging een geweldige impuls om met vertrouwen het seizoen 2020-2021 te starten.

Veldboom Vastgoed heeft in de afgelopen tijd grondposities voor woningbouw in Harderwijk verworven. Het Dichterskwartier II (gebied Rabobank) is al concreet. Hier zullen 220 woningen komen. Op het terrein van de voormalige kwekerij Flora Jozina zullen in de komende jaren een 80-tal woningen verschijnen. Ook is Veldboom Vastgoed al eigenaar van Parlevliet & Van der Plas en ook in dit gebied wordt samen met de gemeente Harderwijk gekeken naar een mooie stedenbouwkundige ontwikkeling.

Veldboom Vastgoed heeft ambities in Harderwijk en via VVOG draagt Veldboom Vastgoed bij aan de maatschappelijke taak en sportieve ambities van VVOG.

VVOG is zeer content dat we met Veldboom Vastgoed nu alle drie de hoofdsporen op het shirt van ons eerste elftal kunnen tonen.

Hoofdsponsor Veldboom nu ook op shirt!

Lees bericht

VVOG zoekt stagiaires

10-07-2020

De VVOG Voetbalschool zoekt voor de vrijdagmiddag stagiaires.

Lees bericht

Kantine aanstaande zaterdag ook weer open!

09-07-2020

Kom zaterdag weer voor een gezellige middag naar de kantine.

Lees bericht

VVOG gaat met nieuw elan seizoen 2020/2021 in

02-07-2020

Zoals iedere voetbalvereniging snakt ook VVOG naar het begin van een nieuw seizoen. Het afgelopen seizoen maar gauw vergeten en op naar een nieuwe uitdaging in het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief