Kom jij naar het PEC Zwolle Voetbalkamp in de zomervakantie?

1 Juni 2020 / Jeugdcommissie / Algemeen

Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Goed nieuws! Als partnerclub van PEC Zwolle hebben wij een leuke aankondiging voor je om de zomervakantie sportief door te komen. In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar nu het weer kan verschillende PEC Zwolle Voetbalkampen georganiseerd in Zwolle en de regio.

De Voetbalkampen in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal PEC Zwolle Voetbalkampen met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers. Ga snel naar www.peczwolle.nl/voetbalkampen voor meer informatie.
 

Inhoud PEC Zwolle Voetbalkamp
Tijdens het PEC Zwolle Voetbalkamp staat voetbal 3 dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Wat kun jij als deelnemer verwachten?

- Een vernieuwd PEC Zwolle Voetbalkampen tenue
- Nieuw: Skill Games uit FIFA 20
- Gezonde tussendoortjes en drinken
- Begeleiding van gekwalificeerde trainers
- PEC Zwolle Voetbalkampen medaille
- Kans op leuke voetbalprijzen

Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.peczwolle.nl/voetbalkampen

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief