Contributie en opstart jeugdtrainingen

26 April 2020 / Jeugd

Contributie 

Het voetbal ligt voor veel leden door de coronacrisis stil. Financieel gezien is deze crisis een enorme strop; veel kosten gaan gewoon door, want inkomsten zijn er nauwelijks. Denk aan de vaste lasten, huurafschrijvingen en bijvoorbeeld de belastingen. Aan de inkomstenkant missen we enkele maanden omzet uit onze kantine en entreegelden. Het bestuur heeft, zoals al eerder gemeld, besloten de komende tijd door te gaan met het innen van de contributie. We kunnen deze inkomsten gewoonweg niet missen. De vereniging dient wel gezond te blijven en dat is al lastig genoeg in deze crisistijd. Wij rekenen op jullie begrip en hopen bovenal dat iedereen gezond mag blijven zodat we na de zomer de draad weer volledig met elkaar op kunnen pakken.

Goed nieuws voor onze jeugd!

Gelukkig kunnen we voor de jeugd de draad weer voorzichtig gaan oppakken. Zoals jullie inmiddels hebben kunnen vernemen, kunnen jeugdleden de trainingen weer in aangepaste vorm gaan volgen. Afgelopen vrijdag hebben besturen van een paar verenigingen overleg gevoerd met Gemeente Harderwijk over een veilige invulling hiervan. We verwachten komende week al te starten. Berichten hieromtrent volgen spoedig op onze VVOG website. 

Het bestuur

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief