KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31 Maart 2020 / Corona

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

De KNVB heeft besloten als gevolg van de coronacrisis de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Er zullen geen eindstanden komen, dus ook geen kampioenen, degradanten of promovendi worden aangewezen. Volgend seizoen start ieder team dus in dezelfde klasse als bij aanvang van het huidige. Dat betekent voor VVOG dat we na de zomer, bij aanvang van het seizoen, opnieuw zullen uitkomen in de derde divisie.

De persconferentie van premier Mark Rutte gaf weinig reden te veronderstellen dat we dit seizoen nog aan het voetballen toe zouden komen. De voetbalbond heeft dit besluit, zo laat Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal) weten, genomen in overleg met vertegenwoordigers van verenigingen in het land, de ledenraad en alle belangenverenigingen in het amateurvoetbal. We hebben even moeten wachten voor er duidelijkheid was maar de ruim 3.000 voetbalverenigingen weten nu waar ze aan toe zijn.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Lees bericht

Wat is de tussenstand van de loterij na 9 dagen?

12-05-2022

De stand op donderdag 12 mei om 18.00 uur was 1454 verkochte loten.

Nieuwsoverzicht Archief