KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31 Maart 2020 / Corona

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

De KNVB heeft besloten als gevolg van de coronacrisis de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Er zullen geen eindstanden komen, dus ook geen kampioenen, degradanten of promovendi worden aangewezen. Volgend seizoen start ieder team dus in dezelfde klasse als bij aanvang van het huidige. Dat betekent voor VVOG dat we na de zomer, bij aanvang van het seizoen, opnieuw zullen uitkomen in de derde divisie.

De persconferentie van premier Mark Rutte gaf weinig reden te veronderstellen dat we dit seizoen nog aan het voetballen toe zouden komen. De voetbalbond heeft dit besluit, zo laat Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal) weten, genomen in overleg met vertegenwoordigers van verenigingen in het land, de ledenraad en alle belangenverenigingen in het amateurvoetbal. We hebben even moeten wachten voor er duidelijkheid was maar de ruim 3.000 voetbalverenigingen weten nu waar ze aan toe zijn.

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief