KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31 Maart 2020 / Corona

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

De KNVB heeft besloten als gevolg van de coronacrisis de competities in het amateurvoetbal niet meer te hervatten. Er zullen geen eindstanden komen, dus ook geen kampioenen, degradanten of promovendi worden aangewezen. Volgend seizoen start ieder team dus in dezelfde klasse als bij aanvang van het huidige. Dat betekent voor VVOG dat we na de zomer, bij aanvang van het seizoen, opnieuw zullen uitkomen in de derde divisie.

De persconferentie van premier Mark Rutte gaf weinig reden te veronderstellen dat we dit seizoen nog aan het voetballen toe zouden komen. De voetbalbond heeft dit besluit, zo laat Dirk van der Zee (directeur amateurvoetbal) weten, genomen in overleg met vertegenwoordigers van verenigingen in het land, de ledenraad en alle belangenverenigingen in het amateurvoetbal. We hebben even moeten wachten voor er duidelijkheid was maar de ruim 3.000 voetbalverenigingen weten nu waar ze aan toe zijn.

Lees bericht

Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

20-10-2021

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert al jaren een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Lees bericht

ZAVO steunt met Superlot en VVOG prijzen!

18-10-2021

Onze supportersvereniging ZAVO laat zich niet onbetuigd met het kopen van een Superlot en stelt VVOG prijzen beschikbaar.

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Nieuwsoverzicht Archief