Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24 Maart 2020 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden. De handige dribbelaar, die zowel op links als rechts op de vleugels en in de spits uit de voeten kan komt over van vv Nunspeet. 

Job is woonachtig in Harderwijk en speelde in 2016 een legendarische wedstrijd tegen VVOG toen hij nog bij Zeewolde speelde. Zeewolde schakelde tot ieders verrassing toen de groen-witten uit voor de beker na strafschoppen. In de reguliere speeltijd had Zeewolde VVOG toen op 1-1 gehouden. Ook toen had de verdediging van VVOG al de handen vol aan de snelle en behendige dribbelaar.

Sinds 2018/19 speelt Job voor Nunspeet, waar hij dit seizoen al 6 keer trefzeker was. Job over zijn avontuur bij VVOG: “Ik ben ambitieus en wil graag zien waar mijn plafond ligt. Komend seizoen speelt VVOG minimaal hoofdklasse en misschien wel derde divisie. Voor mij een mooie test om te kijken wat ik in mijn mars heb.”

De TC is erg blij met de komst van Job en wenst hem veel succes en speelplezier.

Bron: NVW Foto

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief