Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24 Maart 2020 / Algemeen

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden. De handige dribbelaar, die zowel op links als rechts op de vleugels en in de spits uit de voeten kan komt over van vv Nunspeet. 

Job is woonachtig in Harderwijk en speelde in 2016 een legendarische wedstrijd tegen VVOG toen hij nog bij Zeewolde speelde. Zeewolde schakelde tot ieders verrassing toen de groen-witten uit voor de beker na strafschoppen. In de reguliere speeltijd had Zeewolde VVOG toen op 1-1 gehouden. Ook toen had de verdediging van VVOG al de handen vol aan de snelle en behendige dribbelaar.

Sinds 2018/19 speelt Job voor Nunspeet, waar hij dit seizoen al 6 keer trefzeker was. Job over zijn avontuur bij VVOG: “Ik ben ambitieus en wil graag zien waar mijn plafond ligt. Komend seizoen speelt VVOG minimaal hoofdklasse en misschien wel derde divisie. Voor mij een mooie test om te kijken wat ik in mijn mars heb.”

De TC is erg blij met de komst van Job en wenst hem veel succes en speelplezier.

Bron: NVW Foto

Lees bericht

Pernelly Biya terug op het oude nest!

03-04-2020

Perry Biya (26) komt terug naar VVOG! De goedlachse buitenspeler uit Apeldoorn speelde eerder al met veel succes 5 seizoenen voor VVOG, waarin hij in totaal 38 keer scoorde.

Lees bericht

Abdel Yahiaoui ook het nieuwe seizoen trainer van het 2e team van VVOG

01-04-2020

Het contract van Abdel Yahiaoui voor VVOG 2 is verlengd voor het seizoen 2020-2021.

Lees bericht

KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31-03-2020

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief