Zuivelhoeve Harderwijk

Contactgegevens

Kom eens een kijkje nemen in ?onze winkel in Harderwijk en laat u verrassen door het brede assortiment natuurlijk gedroogde metworsten. Onze zuivelhoeve metworst met kruidnagel, gemaakt volgens oud twents recept, is een echte allemansvriend. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment spaanse en italiaanse worsten. Kom proeven en maak gebruik van onze weekaanbiedingen voor deze mooie producten. 

Zuivelhoeve ?Harderwijk heeft een eigen Harderwijker dip! Dit is een zachte roomkaas met lente ui en paprika en een vleugje magie. Deze dip zorgt, in combinatie met de olijven die we in de winkel afmarineren met onder andere knoflook en pesto, voor een gezellige zomeravond.

Ook kunt u bij ons in de winkel terecht voor een unieke twense specialiteit, namelijk: Twentse bunkerkaas uit Daarle. Deze kaas ontvangt zijn typerende smaak door de boerenmelk van de koeien van boerderij klaver. Boer Klaver heeft weidegang waardoor de koeien elke dag kunnen genieten van het smakelijke klavergras en deze "verwerken" tot heerlijke melk.

Proef de zilte smaak van deze kaas en overtuig uzelf. Deze kaas is zowel in koe- als geitenmelk verkrijgbaar. Fijne bijkomstigheid is dat deze kaas gemaakt is met een plantaardig stremsel, waardoor hij ook vegetarisch is.

Zomers is er ?iedere woensdag de zomermarkt, waar onze winkel ook aanwezig is. Kom langs en maak gebruik van onze aanbiedingen en proeverijen die wij die dag hebben! De laatste zomermarkt vindt plaats op woensdag 26 augustus.

Speciaal voor u hebben wij een Harderwijkse voordeeltas geintroduceerd. Vraag aan onze verkoopmedewerker en ontvang uw voordeel!

Graag tot ziens in onze winkel,
Team Zuivelhoeve Harderwijk

  • Bezig met inladen laatste tweets