Update blessure Milan Holstege

11 Maart 2020 / Algemeen

Recent blesseerde Milan zich aan zijn linkerknie in de met 1-2 gewonnen O23 wedstrijd tegen onze gewaardeerde buren uit Noord-Harderwijk. Bij een corner probeerde Milan de bal in te koppen, maar in het duel met de doelman van DVS’33 raakte hij uit balans en kwam hij verkeerd neer.

Na een bezoek aan de Bergmann kliniek in Naarden blijkt dat Milan slecht nieuws heeft gehad: voorste kruisband in de linkerknie gescheurd en tevens de meniscus ingescheurd. Dat is dus dezelfde knie waar Milan ook twee jaar geleden al eens een kruisbandblessure had. Volgens de arts pure pech, want in slechts 1 op de 14 gevallen scheurt dezelfde kruisband binnen 5 jaar weer af. En als dat al gebeurt komt dat veelal door te vroeg weer beginnen en dat is bij Milan zeker niet het geval.

Een zuur en voortijdig einde van het seizoen dat zo mooi voor Milan begon met o.a. een basisdebuut tegen Harkemase Boys. Milan gaat nu revalideren en daar staat zo’n 9 maanden voor. Vanaf de winterstop 2020/21 hoopt hij weer fit genoeg te zijn om zijn bijdrage aan het keurcorps van VVOG te kunnen leveren. 

Milan, namens de gehele vereniging wensen we je heel veel sterkte met het herstelproces!

Fotocredits Bram van de Biezen

Lees bericht

Pernelly Biya terug op het oude nest!

03-04-2020

Perry Biya (26) komt terug naar VVOG! De goedlachse buitenspeler uit Apeldoorn speelde eerder al met veel succes 5 seizoenen voor VVOG, waarin hij in totaal 38 keer scoorde.

Lees bericht

Abdel Yahiaoui ook het nieuwe seizoen trainer van het 2e team van VVOG

01-04-2020

Het contract van Abdel Yahiaoui voor VVOG 2 is verlengd voor het seizoen 2020-2021.

Lees bericht

KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31-03-2020

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief