Lees hier de digitale versie van het speciale veiling magazine 2020

28 Februari 2020 / Nieuwbouw

De speciale editie van 2020 is gisteren uitgekomen en staat weer vol met mooie interviews. Andy van der Meijden, Marianne Timmer, bondscoach Ronald Koeman, Wilfred Genee, de ondernemers Marco Heemskerk, de gebroeders ’t Jong, Erik Kroon, John Middelkamp, en nieuws over de nieuwbouw vullen het magazine. De eerste reacties zijn zeer positief. Naast de mooie redactionele stukken is het veilingteam er weer in geslaagd veel advertenties te verkopen. De opbrengst is uiteraard voor onze nieuwbouw en het goede doel Support Casper.

We danken team communicatie en alle medewerkers, die achter in het magazine worden genoemd, voor hun bijdrage. We danken F&F Verpakkingen en Sander Boonen (vormgever) in het bijzonder, omdat ze wederom belangeloos hun medewerking hebben verleend aan de samenstelling en vormgeving.

Wij wensen u veel leesplezier!

Het Veilingteam

Magazine VVOG veiling 2020

Lees bericht

Superlot voor Anne van den Os

26-09-2021

Anne van den Os (leider van de JO10-1 en zelf ook een VVOG verleden) steunt met zijn bedrijf de club door een superlot te kopen.

Lees bericht

Condeleance Gerrit Zwart

25-09-2021

Op verzoek van de familie willen we een ieder laten weten dat de gelegenheid tot condoleren op maandag van 09:45 tot 10:45 uur in de Regenboogkerk is. 

Lees bericht

VVOG 5 sponsort ook een tafel voor de kantine

24-09-2021

Een mooi initiatief van de mannen van het 5e om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de realisatie van een prachtig clubhuis.

Nieuwsoverzicht Archief