Dank aan twee topverkopers met oprechte clubliefde

25 Februari 2020 / Nieuwbouw

Waar zouden we zijn zonder die vrijwilligers die de club een meer dan warm hart toedragen? We vinden toch dat we de inzet van deze twee bijzondere leden niet zomaar voorbij kunnen laten gaan.

Ouderwetse clubliefde. Een mentaliteit dat zich typeert in de gedachte dat we met elkaar heel mooie doelen kunnen bereiken. Geen kwestie van "zin" of "geen zin", maar er gewoon voor gaan. Zo was Jo als voetballer en zo is hij altijd gebleven. Adrie werd twee jaar geleden onderscheiden met een meer dan verdiend lintje en is wat dat betreft uit hetzelfde hout gesneden.

Adrie en Jo de Lange hebben samen weer meer dan 30 boekjes verkocht. Dit is een geweldige prestatie. Je bent het met ons eens dat we daar met elkaar onze waardering voor mogen uitspreken.

Ze vinden het zelf heel normaal dat je in deze periode van de actie de straat op gaat om zoveel mogelijk loten te verkopen. Van extra aandacht willen ze niets weten. Maar dergelijke clubmensen zetten we graag in het zonnetje. Dat is wat je noemt betrokkenheid en oprechte clubliefde.

Afgelopen zondag vierde Adrie haar 80e verjaardag. Als je jaarlijks meer dan 300 loten door heel Harderwijk verkoopt, blijf je jong. Dus laat dit een goed advies zijn voor alle overige leden en vrijwilligers. Verkoop zoveel mogelijk loten en je blijft er jong bij.

Adrie en Jo de Lange: hartelijk dank voor jullie enorme bijdrage!

 

Lees bericht

VVOG zoekt stagiaires

10-07-2020

De VVOG Voetbalschool zoekt voor de vrijdagmiddag stagiaires.

Lees bericht

Kantine aanstaande zaterdag ook weer open!

09-07-2020

Kom zaterdag weer voor een gezellige middag naar de kantine.

Lees bericht

VVOG gaat met nieuw elan seizoen 2020/2021 in

02-07-2020

Zoals iedere voetbalvereniging snakt ook VVOG naar het begin van een nieuw seizoen. Het afgelopen seizoen maar gauw vergeten en op naar een nieuwe uitdaging in het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief