Dank aan twee topverkopers met oprechte clubliefde

25 Februari 2020 / Nieuwbouw

Waar zouden we zijn zonder die vrijwilligers die de club een meer dan warm hart toedragen? We vinden toch dat we de inzet van deze twee bijzondere leden niet zomaar voorbij kunnen laten gaan.

Ouderwetse clubliefde. Een mentaliteit dat zich typeert in de gedachte dat we met elkaar heel mooie doelen kunnen bereiken. Geen kwestie van "zin" of "geen zin", maar er gewoon voor gaan. Zo was Jo als voetballer en zo is hij altijd gebleven. Adrie werd twee jaar geleden onderscheiden met een meer dan verdiend lintje en is wat dat betreft uit hetzelfde hout gesneden.

Adrie en Jo de Lange hebben samen weer meer dan 30 boekjes verkocht. Dit is een geweldige prestatie. Je bent het met ons eens dat we daar met elkaar onze waardering voor mogen uitspreken.

Ze vinden het zelf heel normaal dat je in deze periode van de actie de straat op gaat om zoveel mogelijk loten te verkopen. Van extra aandacht willen ze niets weten. Maar dergelijke clubmensen zetten we graag in het zonnetje. Dat is wat je noemt betrokkenheid en oprechte clubliefde.

Afgelopen zondag vierde Adrie haar 80e verjaardag. Als je jaarlijks meer dan 300 loten door heel Harderwijk verkoopt, blijf je jong. Dus laat dit een goed advies zijn voor alle overige leden en vrijwilligers. Verkoop zoveel mogelijk loten en je blijft er jong bij.

Adrie en Jo de Lange: hartelijk dank voor jullie enorme bijdrage!

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief