Selectienieuws: blijvers en vertrekkers

24 Januari 2020 / Algemeen

 

Daar waar er nieuwe spelers komen, zijn er ook spelers die blijven, stoppen of weggaan.

De TC kan melden dat Zakaria Fadili heeft besloten om ook komend seizoen de groen-witte kleuren te verdedigen. Steeds vaker eist ‘Zaka’ een basisplek op en jaar in jaar uit laat hij zien door te groeien. De TC is dan ook erg blij met zijn contractverlenging!

Helaas moeten we ook afscheid nemen van een aantal spelers. Allereerst is dat onze aanvoerder Tim Muller die in het seizoen 16/17 overkwam van Sparta Nijkerk. De ijzersterke linker centrale verdediger laat nog wekelijks zien van grote toegevoegde waarde te zijn, maar dat het moment is gekomen om af te bouwen op topamateurniveau. Dat biedt hem ook de gelegenheid om een keer een lange vakantie te houden in augustus en eerste helft september (het is hem gegund). De TC betreurt dat zeker, maar is vooral ook zeer trots op wat ‘Gladiator Tim’ allemaal bij VVOG heeft gebracht. Mede door zijn kwaliteiten heeft VVOG mooie jaren in de derde divisie achter de rug. Tim, waar je komende jaren ook speelt, het ga je goed en weet dat de deur op de Strokel altijd voor je open staat!

Naast Tim nemen we aan het eind van het seizoen ook afscheid van Marnix Tissingh. Ondanks zijn kwaliteiten noopt het gebrek aan perspectief en speelminuten de in Utrecht wonende ‘Nunspeetse middenvelder’ om uit te kijken naar een andere club. Ook Marnix danken we bij deze alvast voor zijn inzet voor VVOG.

Tenslotte kunnen we ook melden dat Thomas Careman eind januari terugverhuisd naar Groningen en daar aansluit bij een van de plaatselijke clubs. De TC vindt het jammer dat de getalenteerde spits geen basisplaats heeft weten af te dwingen bij de groen-witten en wenst hem verder veel voetbalplezier in Groningen.

 

Overzicht tot op heden mbt A-selectie 20/21

Blijvers: Paul Eppink, Max Jansen, Milan Holstege, Mark Bottenheft, Jona de Bruin, Zakaria Fadili

Vertrekkers: Mike Ahrens (Sparta Nijkerk), Tim Muller, Thomas Careman, Marnix Tissingh

Nieuwkomers: Dean van Ooijen (van Westlandia), Yannick Bouw (van VVSB) en Maikel Lange (van Columbia)

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief