Sponsor worden

25 December 2019 / Sponsors

Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren. Met name de voetbalsport is een schitterend medium gebleken om reclamedoelstellingen en prestatieniveau in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten!

In dit kader heeft VVOG u zeker iets bijzonders te bieden. Een club, die het de moeite waard maakt om er de naam van uw bedrijf aan te verbinden. Effectieve sponsoring is, zoals gezegd, een onmisbaar element in het voortbestaan van zowel clubs als bedrijven. Bij VVOG wordt daarmee zeer professioneel omgegaan. Bij het afsluiten van een sponsoring contract bieden wij meer dan voetbal alleen; een schitterende accommodatie, veelsoortige faciliteiten voor u en uw klanten en deelname in de specifieke cultuur en recreatieve mogelijkheden van de unieke stad Harderwijk. Als sponsor van VVOG bent u niet alleen een promoting partner, u krijgt er ook heel veel voor terug. Bij een gedegen voetbalclub als VVOG hoort een professioneel pakket aan sponsormogelijkheden.

Als u ervoor kiest om VVOG via sponsoring financieel te ondersteunen, kunt u de promotie uiteraard afstemmen op uw eigen doelgroep. Het budget is weliswaar van tevoren bepaald, maar daarbinnen zal er in goed overleg alles aan gedaan worden om op een zo effectief mogelijke manier de juiste middelen op de juiste plaats en in de juist context te benutten.

Heeft bovenstaande vragen doen rijzen? Of bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden? Neem contact op met de PR en communicatieafdeling van de sponsorcommissie; sponsorcommissie@vvog.nl of spreek één van de leden van de Businessclub aan!

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief