ZAVO marathon klaverjassen en nieuwjaarsreceptie

25 December 2019 / ZAVO

De klaverjas marathon start op zaterdag 4 januari aanstaande om 10:00 uur. Inloop is vanaf 9.30 uur. De kosten zijn 15 euro per persoon, dit is inclusief de lunch. Je kunt je opgeven bij één van de bestuursleden van de ZAVO.

Verder nodigen wij jullie op 6 januari, mede namens het bestuur van VVOG, van harte uit om samen met ons te proosten op een sportief, succesvol en bovenal gezond 2020. 

De voorzitter van VVOG, Fred Moll, zal jullie namens VVOG meenemen in de plannen en uitdagingen van onze vereniging voor 2020. Daarbij zal ook het startschot worden gegeven voor enkele acties die voor komend jaar op het programma staan. VVOG “Op naar de Top” realiseren wij met onze leden, vele sponsoren en een team geweldige vrijwilligers.

Wij wensen een ieder namens het bestuur fijne feestdagen en ontvangen jullie graag onder het genot van een hapje en drankje op maandag 6 januari 2020 om 20.00 uur in de kantine van ons sportpark de Strokel.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief