Aftrap SD Sportswear Beloftencompetitie

7 Oktober 2019 / Algemeen

 

Morgen begint de SD Sportswear Beloftencompetitie! Het belooft weer een mooi toernooi te worden met wedstrijden tussen de grootste talenten van gerenommeerde amateurclubs! 

VVOG is dit jaar ingedeeld in een poule met DVS’33, Sparta Nijkerk en IJsselmeervogels. Morgenavond om 20:00 uur starten onze beloften met een wedstrijd tegen de Vogels uit Spakenburg.

Het deelnemersveld van de SD Sportswear Belotencompetitie is voor het grootste gedeelte hetzelfde gebleven als vorig jaar. DOVO en Sparta Nijkerk zijn dit seizoen de twee nieuwkomers en gaan proberen een gooi te doen naar de eindoverwinning van de competitie! 

Dit jaar zal er ook een bedrag per vereniging ter beschikking worden gesteld aan Support Casper. VVOG vindt dit een heel mooi initiatief! Wilt u op de hoogte blijven van alle uitslagen in de SD Sportswear Beloftencompetitie? Volg dan deze pagina op Facebook: https://www.facebook.com/sdsportswearbeloftencompetitie
 
VVOG start morgen met een thuiswedstrijd tegen de Beloften van IJsselmeervogels. De wedstrijd op De Strokel begint om 20:00.

Lees bericht

ZALMKADO : Een feestelijke actie bij VVOG!

10-12-2019

Dat wordt smullen!

Lees bericht

Maandag 16 december: Dwight Lodeweges, Assistent Bondscoach van het Nederlands Elftal komt naar VVOG!

10-12-2019

We zijn heel erg blij en trots om aan te kondigen dat Dwight Lodeweges, voorheen hoofdtrainer bij VVOG, nu assistent bondscoach op maandag 16 december naar VVOG komt.

Lees bericht

Jumbo actie groot succes

10-12-2019

Voor degenen die verhinderd waren, zaterdag 14 december is er nog een kans om de spullen af te halen bij VVOG in het Wedstrijdsecretariaat.

Nieuwsoverzicht Archief