Aftrap SD Sportswear Beloftencompetitie

7 Oktober 2019 / Algemeen

 

Morgen begint de SD Sportswear Beloftencompetitie! Het belooft weer een mooi toernooi te worden met wedstrijden tussen de grootste talenten van gerenommeerde amateurclubs! 

VVOG is dit jaar ingedeeld in een poule met DVS’33, Sparta Nijkerk en IJsselmeervogels. Morgenavond om 20:00 uur starten onze beloften met een wedstrijd tegen de Vogels uit Spakenburg.

Het deelnemersveld van de SD Sportswear Belotencompetitie is voor het grootste gedeelte hetzelfde gebleven als vorig jaar. DOVO en Sparta Nijkerk zijn dit seizoen de twee nieuwkomers en gaan proberen een gooi te doen naar de eindoverwinning van de competitie! 

Dit jaar zal er ook een bedrag per vereniging ter beschikking worden gesteld aan Support Casper. VVOG vindt dit een heel mooi initiatief! Wilt u op de hoogte blijven van alle uitslagen in de SD Sportswear Beloftencompetitie? Volg dan deze pagina op Facebook: https://www.facebook.com/sdsportswearbeloftencompetitie
 
VVOG start morgen met een thuiswedstrijd tegen de Beloften van IJsselmeervogels. De wedstrijd op De Strokel begint om 20:00.

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Trainingsmaterialen en teamtassen met wedstrijdtenues afhalen

06-08-2020

Zaterdag 8 augustus afhalen trainingsmaterialen en kleding volgens onderstaand schema.

Lees bericht

Jeugdcommissie weer op volle sterkte!

04-08-2020

Jan Bottenheft komt de Jeugdcommissie versterken.

Nieuwsoverzicht Archief