Morgen begint de Week van de Scheidsrechter

4 Oktober 2019 / Scheidsrechterscommissie / Algemeen

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van zaterdag 5 tot en met zondag 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen de KNVB en VVOG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het mede mogelijk dat er zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

Dus als je het veld op komt en je ziet de scheidsrechter, bedank hem dan nog eens extra dat hij er is, want.. zonder scheidsrechter kun je niet voetballen!

Scheidsrechters bedankt!

 

Lees bericht

Acerbis oliebollentoernooi 2019

13-11-2019

Het Oliebollentoernooi van VVOG zal plaats vinden op zaterdag 28 december a.s. Dit jaar zullen teams weer gaan strijden om de fel begeerde wisselbokaal die beschikbaar is gesteld door ACERBIS.

Lees bericht

16 november geen Voetbalschool Dolfijn

12-11-2019

Aanstaande zaterdag 16 november vervalt de training van Voetbalschool Dolfijn in verband met de intocht van Sinterklaas.

Lees bericht

Agenda Algemene Leden Vergadering ZAVO

11-11-2019

13 november aanstaande, aanvang 20.00 uur!

Nieuwsoverzicht Archief