Verkoop (digitale) loten Grote Clubactie

29 September 2019 / Algemeen

Hierbij de oproep aan alle (jeugd)leden om de komende weken je uiterste best te doen om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Clubactie. We merken dat we wat achter lopen met de verkoop t.o.v. vorig jaar.

Waarom is dit belangrijk?

Voor VVOG, maar ook voor jullie, is dit erg belangrijk omdat we met de opbrengst nieuw trainingsmateriaal kunnen aanschaffen. Daarnaast kunnen jullie met de verkoop mooie prijzen winnen.

Welke prijzen kun je winnen?

Een greep uit de prijzen:
- een trainingspak van SD Sportwear
- SOS Events biedt diverse prijzen aan voor het Klimbos Harderwijk
- twee kaarten voor een wedstrijd uit de Eredivisie
- twee kaarten voor een wedstrijd van PEC Zwolle
- lasergamen bij KOK Experience
- Bioscooparrangement bij KOK Experience

De Grote Clubactie biedt zelf ook weer heel mooie prijzen aan. Wat dacht je van een clinic van een topsporter? Of wil jij liever kans maken op de Nintendo Switch? Klik op onderstaande link om te zien hoe je mee kunt doen en voor een overzicht van alle mooie prijzen.
https://clubactie.nl/verenigingen_win_acties.html

Hoe werkt het?

Jeugd onder de 11 verkoopt loten middels de bekende lotenboekjes. De jeugd vanaf JO13 verkoopt loten digitaal. Ieder jeugdlid heeft een mail ontvangen met daarin een link naar zijn/ haar persoonlijke pagina. Deze pagina kan je via whatsapp en social media delen met als doel ouders, opa’s en oma’s, buren, ooms en tantes etc. te vragen loten van je te kopen. In de meeste gevallen is de mail naar je ouders verstuurd, dus check bij je vader en moeder of de mail binnen is gekomen. Is dat niet het geval, check dan eerst de spambox en geef via je teamleider door als je de mail niet hebt ontvangen.

Succes allemaal en we zijn benieuwd welk team en welk lid de meeste loten verkoopt!

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief