Van de voorzitter....een welkomstwoord

30 Augustus 2019 / Algemeen

Het is bijna weer zover! De zomer is nog niet voorbij en enkelen van ons hebben nog vakantie, maar op ons sportpark is het net of we niet zijn weggeweest. We staan weer voor een nieuw voetbalseizoen. Als voorzitter wil ik mijn waardering uitspreken voor alle vrijwilligers die zelfs in de afgelopen (vakantie)weken hard hebben gewerkt om alles weer in gereedheid te brengen.

Er is hard gewerkt aan vernieuwing van de website. De website is nu beter te benaderen vanaf je mobiel. Een compliment voor ons communicatieteam! En sta je er wel eens bij stil wat er geregeld moet worden om het trainen weer mogelijk te maken? Alles omtrent facilitaire zaken, commissies en indelingen is weer geregeld. Ik ben trots en dankbaar om bij deze mooie club actief te mogen zijn en maak een diepe buiging voor alle vrijwilligers die de vereniging steeds mooier en beter maken.
 
We timmeren aan de weg met de seniorengroep Walking Footbal en de belangstelling voor 35+ voetbal neemt toe. Ook onze jongste groep, Voetbalschool Dolfijn, blijft maar groeien en dat bewijst maar weer dat VVOG met haar kwalificatie “regionaal gecertificeerde jeugdopleiding” de club van de regio is. Dat zie ik als een compliment voor de inzet van de afgelopen jaren. Binnenkort ontvangen alle spelende leden een compleet nieuw tenue. Ik heb het nieuwe shirt al gezien en kan niet wachten de hele vereniging daar in te zien spelen. Alleen voor het tenue zou je al lid worden.
 
We staan er op sportief gebied goed voor, maar hebben nog wel een paar uitdagingen. We gaan dit seizoen weer verder met de acties om de nieuwbouw te realiseren. We hebben daarin best een hele uitdaging. Toch blijven wij er met elkaar de schouders onder zetten en doen zoveel mogelijk ons best om geld binnen te halen. Daarnaast ga ik mij samen met mijn collega-bestuurders extra inzetten voor meer vrijwilligers en een betere verdeling van alle verenigingstaken. Daarvoor gaan we een beroep doen op onze leden, supporters en de ouders van onze jeugd. We hebben zorg en aandacht voor onze vrijwilligers en maken er met elkaar iedere keer weer een feestje van.
 
"VVOG’ers we gaan er een mooi seizoen van maken. Sportiviteit en respect zijn onze kernwaardes en dat laten we zien. Natuurlijk knokken we iedere wedstrijd voor de winst maar plezier en lol staan voorop. Ik wens alle spelers, trainers en leiders heel veel succes en onze vrijwilligers weer een gezellig seizoen." 
 
Fred Moll

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief