EFMI verlengt hoofdsponsorschap

30 Augustus 2019 / Sponsors

Net voor de zomervakantie heeft EFMI Business School het hoofdsponsorschap bij VVOG verlengd.

Al jaren is EFMI (hoofd-) sponsor bij VVOG. Een partner waar je op kan rekenen! Op diverse onderdelen duwt en stuwt EFMI in de persoon van Laurens Sloot mee om VVOG verder te helpen.  En beroep op hem is nooit tevergeefs. Naast het drukke bestaan van leidinggevende aan de EFMI Business School, blijft Laurens Sloot een echte VVOG- clubman.

EFMI Business School is al 22 jaar actief in de Nederlandse levensmiddelenbranche. Kennisontwikkeling en kennisoverdracht zijn de twee belangrijkste pijlers waarop EFMI de kennisbehoeften van directies, managers en ondernemers in de levensmiddelenbranche voorziet. EFMI houdt sinds januari 2017 kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld in Baarn.

Laurens bedankt!

Lees bericht

Acerbis oliebollentoernooi 2019

13-11-2019

Het Oliebollentoernooi van VVOG zal plaats vinden op zaterdag 28 december a.s. Dit jaar zullen teams weer gaan strijden om de fel begeerde wisselbokaal die beschikbaar is gesteld door ACERBIS.

Lees bericht

16 november geen Voetbalschool Dolfijn

12-11-2019

Aanstaande zaterdag 16 november vervalt de training van Voetbalschool Dolfijn in verband met de intocht van Sinterklaas.

Lees bericht

Agenda Algemene Leden Vergadering ZAVO

11-11-2019

13 november aanstaande, aanvang 20.00 uur!

Nieuwsoverzicht Archief