Geslaagde seizoensstart Businessclub VVOG

30 Augustus 2019 / Sponsors

Nissan dealer van de Bunte aan de Zuiderbreedte 10 in Harderwijk; dit jaar was het op maandag 26 augustus de locatie waar de startbijeenkomst plaatsvond van seizoen 2019-2020 van de Businessclub van VVOG. Ruim 70 sponsoren waren, naast bestuursleden, leden van de sponsorcommissie en staf en spelers van de selectie, aanwezig op deze warme zomeravond. Voorzitter Jan ter Steeg heette de aanwezigen van harte welkom en benadrukte de drie ambities die de Businessclub van VVOG heeft:

1e: gelden bijeenbrengen om de upgrading van de accommodatie mede mogelijk te maken. Binnen de plannen zit ook een nieuw businesshome, waar sponsoren elkaar rond de wedstrijden kunnen ontmoeten;

2e: Voor het voetbal het budget verhogen, zodat VVOG met het vlaggenschip een stabiele Derde Divisieclub wordt en structureel in de top van de Derde Divisie kan gaan meedoen.

3e: Binden van meer sponsoren aan VVOG dan de huidige 190. Hierbij ligt er voor de huidige sponsoren ook een rol, namelijk om de zakenrelaties te wijzen op de sponsormogelijkheden bij VVOG. 

Maarten van Panhuis presenteerde vervolgens de selectie van het 1e elftal, waarin vooral aandacht was voor de nieuwkomers. Bij afwezigheid van trainer Pieter Mulders was het assistent-trainer Patrick Posthuma die helder en duidelijk de ambities verwoordde: “Geen genoegen nemen met alleen handhaving. VVOG stabiel naar de top van de derde divisie en het maximale halen uit spelers.”

Natuurlijk kreeg ook de gastheer, Henk van de Bunte gelegenheid om zijn mooie bedrijf aan te prijzen. Met “make the move” als slogan wil het bedrijf, ook 25 jaar Nissan dealer op de Noord Veluwe, verder bouwen aan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid waarmee zij hopen zich blijvend te kunnen onderscheiden. Ook nieuwe modellen en natuurlijk de elektrische Nissan-modellen kregen de aandacht. Nadat de nieuwe presentatiegids door voorzitter Fred Moll was uitgereikt, was het vervolgens het woord aan de speciale gast op deze avond: Hans van Breukelen.

In een vlot tempo en doorspekt met persoonlijke ervaringen vertelde hij over het individuele belang versus het teambelang. Hij vertelde hoe hij zichzelf opnieuw heeft uitgevonden bij zijn eigen tegenslagen. Eenieder van ons kent ook de eigen tegenslagen. Hoe ontwikkel je veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie? Het goed leren kennen van de mens met wie je omgaat onderstreepte Hans van Breukelen met de openhartige ontboezeming dat zijn beste trainer Guus Hiddink was en dat hij de mens René van de Gijp pas begreep toen deze bij PSV was vertrokken. Het was niet bevreemdend dat zijn boek “Maak je comeback”, veel belangstelling kreeg. De opbrengst van het boek gaat naar “: Support Casper”, deze stichting steunt onderzoek tegen alvleesklierkanker.

De Businessclub van VVOG kan, samen met de aanwezigen, tevreden terugkijken op een boeiende en inspirerende bijeenkomst. Maandag 4 november is Hugo Borst de gast van de Businessclub VVOG.

Geslaagde seizoensstart Businessclub VVOG

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief