VVOG 1 doet aan teambuilding in Hardenberg

3 Augustus 2019 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG 1 is inmiddels alweer ruim 2 weken in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding is het “trainingskamp” in Hardenberg. Zaterdag 27 Juli begon vroeg voor de mannen van trainer Pieter Mulders. 9.00 uur vertrok de stoet in de richting van het verblijf. De groep werd hartelijk ontvangen door de gastvrouwe van restaurant ‘De Rheezerbelten’. De Rheezerbelten ligt te midden van het natuurschoon van de Rheezermaten aan de rand van Hardenberg op de grens van Heemse en Rheeze.

Na een ontspannen begin ging de aandacht naar de wedstrijd die later die middag gepland stond. In een prachtige binnenplaats hield de trainer zijn besprekingen en probeerde zijn ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden op HHC Hardenberg 1. HHC Hardenberg uitkomend in de tweede divisie speelt zijn thuiswedstrijden op sportpark de Boshoek. Een schitterend (natuur) grasveld, waar de sproeiers geen last hadden van een sproeiverbod, lag te wachten op de spelers die in het sponsorhome nog even van een lunch genoten. Geweldige omstandigheden om er een mooie wedstrijd van te maken zou je zeggen. Dat ging toch net even anders. De eerste paar minuten kwam VVOG er nog wel een aantal keren goed uit maar al snel werd het
verschil in kwaliteit duidelijk. Een eindstand van 7-0 in het voordeel van de thuisploeg, dat doet wel even zeer. Even mopperen maar snel vergeten en terug naar de doelstelling van het weekend, teambuiling!

Eenmaal teruggekeerd op de locatie van overnachting ging de selectie dineren met als hoogtepunt de zangkunsten van alle nieuwe spelers. De uitblinkers waren toch wel Randy Onuoha met een dolby surround versie van “you never walk alone” en Paul Eppink met een paar hoge noten waar Gerard Joling jaloers van zou worden. Voor de selectie het plaatselijke café zou gaan opzoeken stond er eerst nog een moordspel op de planning. U wellicht bekend van de Lama's. De eerste speler krijgt van de groep als informatie, een persoon, locatie en een moordwapen welke die persoon uitbeeldend moet doorgeven aan de volgende persoon. De laatste van de groep van 5 personen moet de informatie verwerken en opnoemen. De
winnende groep was de groep van Hayrullah, Dani, Milan, Jeroen en Caifano. Wij bedanken de ZAVO voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Het laatste onderdeel van de teambuilding was een “cultureel” bezoek aan het centrum van de (stad) Hardenberg, waar de gastvrijheid van de lokale bewoners werd getest. Na dit spektakel konden de jongens hun rust pakken in Hotel Hardenberg. De volgende ochtend onder het genot van een ontbijt werd de afgelopen avond nog even geëvalueerd en het trainingskamp afgesloten.

De selectie van VVOG1 wil alle mensen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Lees bericht

Afhalen Jumbo Spaaractie

06-12-2019

De gepersonaliseerde VVOG artikelen die onlangs gespaard konden worden bij de Jumbo, kunnen morgen 7 december afgehaald worden bij de RSG, Eisenhowerlaan 59 in Harderwijk.

Lees bericht

Winterstop van 20 december 2019 tot 6 januari 2020

06-12-2019
In deze periode zijn er buiten het geplande toernooi GEEN activiteiten. 
 
Lees bericht

Vrijwilligers in de Schijnwerper

05-12-2019

Deze week Leonie, Esther en Bernice van de webredactie

Nieuwsoverzicht Archief