Hoofd Jeugdopleiding: Gerrit Hup stopt, Carlo Dengerink komt!

2 Juli 2019 / Jeugdcommissie / Jeugd

Zoals eerder aangegeven, stopt Gerrit Hup als Hoofd Jeugdopleiding bij VVOG. Na een groot aantal jaren bij VVOG actief te zijn geweest, heeft Gerrit besloten om het stokje over te dragen aan zijn opvolger. Ondanks het grote plezier wat hij bij VVOG als Hoofd Jeugdopleiding had, vond hij toch dat het tijd was voor vers bloed. Uiteraard zal Gerrit regelmatig zijn gezicht bij VVOG laten zien, want het blijft toch zijn cluppie zoals hij dat zegt.

Het bestuur wil Gerrit heel erg bedanken voor al zijn inzet en enthousiasme wat hij in de afgelopen jaren bij VVOG heeft getoond. Dankzij de kennis en motivatie van Gerrit heeft de jeugdopleiding van VVOG grote stappen kunnen maken, met als beloning de regionale certificering van de KNVB. Een prachtig mooi resultaat en waardering die voor een groot deel aan hem toebehoort.

Gerrit, heel erg bedankt voor alles en heel veel succes met hetgeen wat jij in de toekomst gaat doen.

Per 1 juli zal Carlo Dengerink de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding bij VVOG zijn. Carlo heeft een lang verleden in de voetbalwereld en heeft bij diverse clubs de functie van trainer en Hoofd (Jeugd-)opleiding ingevuld. De laatste 3 jaar was hij werkzaam als Hoofd Jeugdopleiding bij Zwart-Wit ’63. Samen met Gerrit Hup heeft Carlo onlangs de KNVB cursus Hoofdopleiding B met succes afgerond. Wij zijn heel erg blij dat Carlo deze rol bij VVOG gaat oppakken en hij ziet dit zelf ook als een mooie uitdaging. Carlo geniet nu van een welverdiende vakantie, maar zal zich binnenkort aan iedereen voorstellen.

Wij wensen Carlo heel veel succes bij onze mooie vereniging.

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Lees bericht

VVOG voor KNVB beker tegen Ajax (Am).

19-09-2019

Dinsdag 24 september speelt VVOG een thuiswedstrijd in de tweede kwalificatieronde van de (grote) KNVB beker tegen de amateurs van Ajax.

Nieuwsoverzicht Archief