Terugblik Nieuwbouw Veilingavond

19 Mei 2019 / Nieuwbouw

Weer even terug naar vrijdagavond 8 maart, de avond van de Grote VVOG Veiling. Na maanden voorbereiding was het dan eindelijk zover. Donderdag en vrijdag met behulp van vele vrijwilligers de VIP locatie en de kantine omgetoverd tot een sfeervol geheel. Een rode loper, garderobe, aan alles was gedacht. Iedereen was er klaar voor. De grote vraag was of de hele vereniging er klaar voor was. Zouden we de kantine vol krijgen?

De uitkomst weten we inmiddels.

Leo Alkemade, de cabaretier, wist vanaf het begin de sfeer er al goed in te brengen. Bij het VIP gedeelte had hij menig buikspier al getraind en dat ging in de kantine rustig verder. Leo was gevraagd voorafgaand aan de veiling de trekking van de Grote Verloting te verrichten. Na de trekking van de verloting werd direct met de veiling gestart. De opkomst was fantastisch en de kantine zat dan ook bomvol. De veilingmeester had het tempo er goed in, wat ook wel nodig was want er moesten meer dan 250 items onder de hamer.

Maar ook de bieders waren flink op dreef. Nadat er zo’n 50 items waren geveild zaten we elkaar van het veilingteam aan te kijken en vroegen ons verbaasd af wat hier allemaal gebeurde. Er werden gigantisch mooie bedragen geboden op de items. Het gevoel dat dit een succes zou gaan worden leefde bij iedereen.

En niets was minder waar. Nadat ook echt alle items waren gekocht en het al richting middernacht ging werd de opbrengst door de notaris in kaart gebracht. Iedereen stond klaar voor het grote moment. Iets waar we maandenlang naar toe hebben gewerkt en geleefd, met alle vrijwilligers, leden, sponsoren en supporters.

Het moment dat de cheque met de totale opbrengst werd getoond is er één die bijblijft. Iedereen in de kantine ging los en stond versteld van deze geweldige opbrengst van meer dan € 102.000,00. Een geweldig resultaat voor de hele vereniging! 

We hopen deze lijn voort te kunnen zetten, zodat we VVOG de komende jaren een mooie financiële boost kunnen geven.

Nogmaals alle sponsoren, vrijwilligers, supporters en bieders enorm bedankt voor het mogelijk maken van dit succes.

Laten we de volgende veiling en loterij wederom met z’n allen tot een groot succes maken.


Terugblik veiling 2019

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Nieuwsoverzicht Archief