Restaurant La Famiglia onze nieuwe Bordsponsor

12 Mei 2019 / Sponsorcommissie / Sponsors

Wederom een nieuwe sponsor waar we heel blij mee zijn! Vanaf heden mogen wij Restaurant La Famiglia verwelkomen als nieuwe bord sponsor.

La Famiglia - Eten op z’n Italiaans!

In ons pittoreske Harderwijk zit de gezellige eetgelegenheid La Famiglia. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hier volgens Italiaans recept gekookt. Ga voor één van de vele smaakvolle antipasti, zuppe, pizza, pasta of vlees- en visgerechten. Noemenswaardig is de Big Green Egg, een speciale BBQ waarmee de koks het vlees overheerlijk met een gegrilde Argentijnse twist kunnen bereiden. Natuurlijk is er ook aan de kleine bambini gedacht met pasta’s, pizza’s of een lekkere Hollands hap van friet, oma’s appelmoes en een vettige snack. Let life taste good hebben ze vast en zeker gedacht bij La Famiglia. Ervaar het zelf.

Reserveren kan telefonisch of via Resengo. La Famiglia is in 2018 op de 9e plaats geëindigd in de verkiezing door Kekmama.nl van de kindvriendelijke restaurants in Nederland. Bezoek ook onze Facebook pagina!

Lees bericht

Betreden sportpark tijdens zomerstop

18-07-2019

Graag vragen we jullie aandacht voor het volgende.
 

Lees bericht

Transportbedrijf Steven van den Brink nieuwe sponsor voor VVOG

10-07-2019

Tijdens de Haringparty 2019 werd door Transportbedrijf Steven van den Brink en VVOG een sponsorovereenkomst getekend.

Lees bericht

Uitnodiging informatiebijeenkomsten jeugd selectieteams

09-07-2019

Ook voor komend seizoen worden er voor alle jeugdspelers en hun ouders informatie-bijeenkomsten gehouden. Voor de jeugd selectieteams staan deze gepland voor deze en volgende week.

Nieuwsoverzicht Archief