Restaurant La Famiglia onze nieuwe Bordsponsor

12 Mei 2019 / Sponsorcommissie / Sponsors

Wederom een nieuwe sponsor waar we heel blij mee zijn! Vanaf heden mogen wij Restaurant La Famiglia verwelkomen als nieuwe bord sponsor.

La Famiglia - Eten op z’n Italiaans!

In ons pittoreske Harderwijk zit de gezellige eetgelegenheid La Famiglia. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hier volgens Italiaans recept gekookt. Ga voor één van de vele smaakvolle antipasti, zuppe, pizza, pasta of vlees- en visgerechten. Noemenswaardig is de Big Green Egg, een speciale BBQ waarmee de koks het vlees overheerlijk met een gegrilde Argentijnse twist kunnen bereiden. Natuurlijk is er ook aan de kleine bambini gedacht met pasta’s, pizza’s of een lekkere Hollands hap van friet, oma’s appelmoes en een vettige snack. Let life taste good hebben ze vast en zeker gedacht bij La Famiglia. Ervaar het zelf.

Reserveren kan telefonisch of via Resengo. La Famiglia is in 2018 op de 9e plaats geëindigd in de verkiezing door Kekmama.nl van de kindvriendelijke restaurants in Nederland. Bezoek ook onze Facebook pagina!

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief