Restaurant La Famiglia onze nieuwe Bordsponsor

12 Mei 2019 / Sponsorcommissie / Sponsors

Wederom een nieuwe sponsor waar we heel blij mee zijn! Vanaf heden mogen wij Restaurant La Famiglia verwelkomen als nieuwe bord sponsor.

La Famiglia - Eten op z’n Italiaans!

In ons pittoreske Harderwijk zit de gezellige eetgelegenheid La Famiglia. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hier volgens Italiaans recept gekookt. Ga voor één van de vele smaakvolle antipasti, zuppe, pizza, pasta of vlees- en visgerechten. Noemenswaardig is de Big Green Egg, een speciale BBQ waarmee de koks het vlees overheerlijk met een gegrilde Argentijnse twist kunnen bereiden. Natuurlijk is er ook aan de kleine bambini gedacht met pasta’s, pizza’s of een lekkere Hollands hap van friet, oma’s appelmoes en een vettige snack. Let life taste good hebben ze vast en zeker gedacht bij La Famiglia. Ervaar het zelf.

Reserveren kan telefonisch of via Resengo. La Famiglia is in 2018 op de 9e plaats geëindigd in de verkiezing door Kekmama.nl van de kindvriendelijke restaurants in Nederland. Bezoek ook onze Facebook pagina!

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief