Businessclub verwelkomt Partycentrum Slenkenhorst als Bordsponsor

4 Mei 2019 / Sponsors

Partycentrum Slenkenhorst is een multifunctioneel bedrijf waar heel veel mogelijk is. Feestlocatie, trouwlocatie en zaalverhuur, Partycentrum Slenkenhorst heeft het allemaal!

Bruiloften, partyen en zakelijke arrangementen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Op zakelijk gebied kunt u gebruik maken van Partycentrum Slenkenhorst voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en cursussen die u kunt laten verzorgen in de Slenkenhorst. Maar ook voor personeelsbijeenkomsten of party's kunt u terecht in de Slenkenhorst.

Mooie sfeer, mooie locatie, mooie ervaringen! De totale capaciteit van Partycentrum Slenkenhorst is ongeveer 200 personen, maar de zaal is ook op te splitsen in kleinere zalen waardoor het geschikt is voor kleinere groepen. Kijk gerust verder naar de mogelijkheden op www.slenkenhorst.nl

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief