Het gouden ei van de ZAVO

26 April 2019 / ZAVO

Afgelopen maandag, 2e paasdag, bezochten bijna 50 kinderen ons mooie sportpark om de verstopte eieren te zoeken. Onder het genot van een bekertje ranja en chocolade eitjes kon er naar de eieren gezocht worden. De eieren lagen op de meest gekke plekken. Zo werden er eieren teruggevonden in de cornervlaggen, dug-outs, onder het zand en tussen de bladeren. Er waren 300 honderd eieren verstopt en er zijn er 260 terug gevonden!! Een knappe prestatie van onze zoekertjes. Na afloop konden alle kinderen met een prijs terug keren. De kinderen die het gouden ei gevonden hadden, mochten een extra prijs uitzoeken. Ook werden er weer mooie kleurplaten ingeleverd. En ook de winnaars hiervan konden een mooie prijs mee naar huis nemen.

Al met al weer een geslaagde ochtend met veel blije gezichten. Het bestuur van de ZAVO wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. 

Het gouden ei van de ZAVO

Lees bericht

JO14-1 in het nieuw gestoken

23-10-2021

Per vandaag is VVOG JO14-1 in het nieuw gestoken. Mooie trainingspakken zijn gekocht door middel van een sponsorbijdrage van ’t Regelhuys (Nina Kniknie) en Roelof Vlieg.

Lees bericht

Vooraankondiging ALV

23-10-2021

Op dinsdag 16 november 2021 verwachten wij de Algemene Ledenvergadering in ons clubhuis te houden.

Lees bericht

Nieuw sponsorcontract met Remondis

23-10-2021

Wij zijn dan ook verheugd dat we een sponsorcontract getekend hebben met VVOG en het afval mogen gaan inzamelen bij de club.

Nieuwsoverzicht Archief