Het gouden ei van de ZAVO

26 April 2019 / ZAVO

Afgelopen maandag, 2e paasdag, bezochten bijna 50 kinderen ons mooie sportpark om de verstopte eieren te zoeken. Onder het genot van een bekertje ranja en chocolade eitjes kon er naar de eieren gezocht worden. De eieren lagen op de meest gekke plekken. Zo werden er eieren teruggevonden in de cornervlaggen, dug-outs, onder het zand en tussen de bladeren. Er waren 300 honderd eieren verstopt en er zijn er 260 terug gevonden!! Een knappe prestatie van onze zoekertjes. Na afloop konden alle kinderen met een prijs terug keren. De kinderen die het gouden ei gevonden hadden, mochten een extra prijs uitzoeken. Ook werden er weer mooie kleurplaten ingeleverd. En ook de winnaars hiervan konden een mooie prijs mee naar huis nemen.

Al met al weer een geslaagde ochtend met veel blije gezichten. Het bestuur van de ZAVO wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. 

Het gouden ei van de ZAVO

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief