Het gouden ei van de ZAVO

26 April 2019 / ZAVO

Afgelopen maandag, 2e paasdag, bezochten bijna 50 kinderen ons mooie sportpark om de verstopte eieren te zoeken. Onder het genot van een bekertje ranja en chocolade eitjes kon er naar de eieren gezocht worden. De eieren lagen op de meest gekke plekken. Zo werden er eieren teruggevonden in de cornervlaggen, dug-outs, onder het zand en tussen de bladeren. Er waren 300 honderd eieren verstopt en er zijn er 260 terug gevonden!! Een knappe prestatie van onze zoekertjes. Na afloop konden alle kinderen met een prijs terug keren. De kinderen die het gouden ei gevonden hadden, mochten een extra prijs uitzoeken. Ook werden er weer mooie kleurplaten ingeleverd. En ook de winnaars hiervan konden een mooie prijs mee naar huis nemen.

Al met al weer een geslaagde ochtend met veel blije gezichten. Het bestuur van de ZAVO wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. 

Het gouden ei van de ZAVO

Lees bericht

Gezocht trainer/coach VVOG JO19-1

29-03-2020

VVOG is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor de JO19-1. Deze leeftijdsgroep komt momenteel uit in de Hoofdklasse.


 

Lees bericht

Update Corona-maatregelen

28-03-2020

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen.

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Nieuwsoverzicht Archief