Fysio Ermelo Prins & Staal dé fysiopraktijk voor VVOG

15 April 2019 / Jeugdcommissie / Algemeen

Wist u al dat Fysio Ermelo Prins & Staal er speciaal voor VVOG leden is?

Helaas is het soms niet te voorkomen dat wanneer je flink fanatiek aan het trainen bent voor de wedstrijd van zaterdag, pijntjes of blessures oploopt. Ook in de wedstrijd kun je geblesseerd raken. Dan is het fijn dat er een fysiotherapeut beschikbaar is voor jou. Bij VVOG staat het team van Fysio Ermelo Prins & Staal voor je klaar.

Op de volgende dagen kun je sowieso terecht voor het inloopspreekuur:

*Maandag Niels (mede-eigenaar en fysiotherapeut), dinsdag Judith (fysiotherapeut) en donderdag Robin (fysiotherapeut) van 18:30uur tot 19:30uur

*Bij twijfel: Mail, bel of app ons! Direct Wilbert: 06-29405599 Wilbert Broekhuizen is de Coördinator Paramedisch Team / Fysiotherapeut / Hersteltrainer.

Deze fysio én sponsor heeft ook een heel handige app voor jou als sporter en exclusief voor VVOG leden waarin je:

*Snel een afspraak kunt maken

*Direct in het spreekuur kunt reserveren

*Live met jouw fysiotherapeut kunt chatten

*En gratis oefeningen kunt bekijken!

Op onderstaande foto staan de fysiotherapeuten van links naar rechts: Hans Tonjes, Wilbert Broekhuizen, Robin Schreuder en Rob van der Sluis. 

Fysio Ermelo Prins & Staal de fysiopraktijk voor VVOG

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief