Boodschap selectie voor VVOG-SJC

27 Maart 2019 / Algemeen

Zaterdag staat de belangrijke wedstrijd VVOG-SJC op het programma. Een wedstrijd met grote belangen voor beide ploegen. De Groen Witten staan nu nog zes punten boven de gevarenzone en willen deze positie zaterdag verstevigen!

De selectie van VVOG-1 wil zich via deze weg richten naar het Groen Witte Legioen. “We hopen dat alle VV0G-supporters ons positief willen steunen in deze belangrijke wedstrijd tegen SJC! Als jullie je opstellen als een echte twaalfde man kunnen we samen de drie punten in eigen huis houden.”

“Wij gaan ons uiterste best doen op het veld. Wij zullen strijden voor iedere meter en ons voor 200% inzetten voor deze mooie club. Wij gaan alles op alles zetten om zaterdag de drie punten op De Strokel te houden!”

“Wij hopen jullie zaterdag trots te kunnen maken! Daarnaast hopen wij dat jullie ons ook trots maken. Maak sfeer, laat je horen en steun je club op een positieve manier!”

FORZA VVOG!

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief