Jeugd gratis toegang bij de kraker DVS’33 – VVOG

14 Maart 2019 / / Nieuws van het eerste

Wat we sowieso weten is dat je deze wedstrijd absoluut niet mag missen. Blijven de punten in Ermelo of gaan ze toch mee naar Harderwijk? Kom naar Ermelo en steun onze jongens!!

Als de droom van DVS’33 gaat uitkomen zal dit voorlopig de laatste derby zijn.   

Het gaat goed met onze vrienden uit Ermelo. Los van het gegeven dat we onze buren vanuit sportief oogpunt een succesvol seizoen wensen, hopen we stiekem wel dat we ook volgend seizoen weer de mooie derby’s kunnen spelen. DVS’33 staat na 24 wedstrijden op een mooie tweede plaats achter Noordwijk. Na 24 wedstrijden volgt Quick Boys met twee punten als derde achter DVS’33. Het gaat nog spannend worden, want om kans te maken op de promotie naar de tweede divisie mag DVS’33 geen punten verliezen.  

Jeugd gratis

De beide voorzitters hebben een mooie deal gesloten, wat inhoudt dat de jeugdspelers, onder vertoon van hun geldende ledenpas, de wedstrijden gratis mogen bezoeken. We roepen vooral de jeugdleiders op om samen met de spelers en ouders gezamenlijk naar Ermelo te fietsen.

Voetbalfeest

Evenals bij de voorgaande edities, adviseren wij ons publiek om op de fiets te gaan en vooral onze clubkleuren te tonen. We rekenen op sportief gedrag en op een mooie voetbalmiddag. De veiligheidscoördinatoren benadrukken dat het een voetbalfeest moet zijn. We weten inmiddels wat er wordt bedoeld met de (huis)regels en welke sfeeruitingen niet meer zijn toegestaan. We rekenen er op dat iedereen zijn koppie er bij houdt en verstandige dingen doet. Alvast bedankt!

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief