Qimarox en Saled hebben zich afgelopen zaterdag als sponsor van het LED-scherm verbonden met VVOG

11 Maart 2019 / / Sponsors

Qimarox, de Harderwijkse machinebouwer op het gebied van o.a. palletiseermodules, palletliften en geautomatiseerde roterende ring folie-wikkelaars voor pallets heeft zich afgelopen zaterdag als sponsor van het LED-scherm verbonden met VVOG.

Middels deze sponsoring wil Qimarox wederom een maatschappelijke bijdrage leveren en tegelijkertijd de naamsbekendheid regionaal vergroten. De naam Qimarox zal de komende jaren zichtbaar zijn op het roterende deel van het LED-scherm.

Qimarox is ook al verbonden aan VVOG als kledingsponsor van VVOG 2.

Als groeiend bedrijf heeft Qimarox voortdurend behoefte aan technisch personeel. Spelers, supporters, maar ook bezoekers van de club, die een technische opleiding volgen en/of affiniteit hebben met techniek, worden van harte uitgenodigd om onze vacatures te bekijken en contact met Qimarox op te nemen. Wie weet zit er iets voor jou tussen!
Bezoek voor onze actuele vacatures de webpagina 
jobs.qimarox.com. https://www.qimarox.com/

Ook Saled, de leverancier van het nieuwe LED-scherm heeft afgelopen zaterdag de contracten getekend als BRONS sponsor bij VVOG. Helaas kon het nieuwe scorebord de 1-4 nederlaag tegen Jong FC Groningen niet verhoeden, maar de beelden op het nieuwe LED-scherm waren verder in alle opzichten briljant! Saled levert al jarenlang hoogwaardige LED-verlichting aan meer dan 500 organisaties, waaronder sportclubs, kantoren, showrooms, scholen en in de gezondheidszorg. Tevens konden de gasten in het Business Home genieten van een buffet van de Graaf van Gelre aangeboden door Saled. https://www.saled.nl/

Neem voor meer informatie inzake sponsoring op het nieuwe LED-scherm contact op met: sponsorcommissie@vvog.nl  

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief