Uitnodiging Walking Football 60+ op 15 maart

14 Maart 2019 / / Algemeen

Beste sportliefhebber,

Onze maatschappij verandert en we worden (statistisch) gezien steeds fitter ouder. Ook in de opbouw van de elftallen zien wij dit terug. Jongeren stoppen vaak rond hun 17e jaar met sporten en komen weer in beeld als ze gesettled zijn. Je ziet als gevolg hiervan steeds meer 35+ teams van zowel mannen als vrouwen en sinds enige tijd is ook Walking Football in opmars waar de vitale 60+ zijn voetbalcapaciteiten ten toon kan spreiden.

Velen zullen aan het voetbal veel plezier hebben beleefd, maar beleven hun sport nu alleen nog vanaf de zijlijn en tv.

Daar kan wat VVOG betreft een einde aan komen. Met enthousiasme introduceren we voetbal voor ouderen (man/vrouw) vanaf 60 jaar (wat jonger is ook geen probleem hoor). We doen dit samen met PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van PEC Zwolle.

Kom 15 maart om 10:30 uur een kopje koffie bij ons drinken om u te laten informeren over de opzet. Hoe geweldig is het niet om gezellig op een ochtend te starten met een kopje koffie en hierna op ons VVOG hoofdveld een balletje te trappen. Na afloop kunt u natuurlijk een welverdiend drankje nuttigen en samen oude verhalen ophalen of de match van a.s. zaterdag bespreken.

Wij hopen u vrijdag 15 maart om 10:30 uur te verwelkomen en u te informeren onder het genot van een bakje koffie.

In principe willen wij na de informatie op 15 maart vervolgens alle vrijdagen in de maand maart en april om 10:00 uur starten met een kopje koffie/thee en dan rond 10:30 uur één uurtje voetballen. (mogelijk dat voor een andere dag wordt gekozen, wanneer hier meer animo voor is)

Verzoek: neem ook een bekende/buurman mee, want hoe meer sporters hoe meer kans op succes.

Bij vragen kunt u contact opnemen met:

Jacob de Zwaan jacob.vvog@hotmail.com 06-30256638

of

Ruud Posthumus r.posthumus@hetnet.nl

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief