Cursus Spelbegeleider / Pupillen scheidsrechter

21 Maart 2019 / Jeugd

In het pupillenvoetbal draait het vooral om spelplezier en ontwikkeling van voetballers en voetbalsters. Daaraan kan je als spelbegeleider of pupillenscheidsrechter een positieve bijdrage leveren. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van wedstrijden, heeft de KNVB Academie de opleiding Spelbegeleider/Pupillenscheidsrechter ontwikkeld.

In de maand april zijn wij voornemens om bij voldoende inschrijving de cursus Spelbeleider/Pupillenscheidsrechter te organiseren. Dit doen wij in samenwerking met de KNVB. Er is ruimte voor 18 personen.

De cursus bestaat uit 2 theoretische bijeenkomsten van 2,5 uur in de avond. Het praktijkgedeelte, tussen de beide bijeenkomsten, bestaat uit 2 stagewedstrijden bij VVOG. Tijdens de opleiding krijg je om de 4 dagen via de app een aantal quizvragen voorgelegd. Deze kan je beantwoorden wanneer het jou uitkomt; dit kost je maar een paar minuten. 

Hieronder de link voor meer informatie:

https://www.knvb.nl/downloads/bestand/11552/spelbegeleider-pupillenscheidsrechter-aankondiging-17-18

Wil jij je opgeven of mocht je meer informatie willen, dan kun je terecht bij: Mark van Wijk (coördinator Scheidsrechterscommissie) via scheidsrechters@vvog.nl

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief