Exclusief: Bondscoach Ronald Koeman positief over VVOG

3 Maart 2019 / Redactie / Nieuwbouw

Er zijn veel bekende Nederlanders die hun medewerking hebben verleend aan onze actie. Zelf Ronald Koeman. Het is nu aan de leden en onze supporters om de komende dagen nog zoveel mogelijk loten te verkopen en er voor te zorgen dat vrijdag de kantine tot aan de nok gevuld is met enthousiaste deelnemers.

Het was alles behalve eenvoudig om al die bekende mensen voor de camera te krijgen. Iedere BNN’er was weer een uitdaging op zich maar die zijn wij niet uit de weggegaan. Het projectteam wil laten zien dat er heel veel haalbaar is en VVOG meer dan genoeg in huis heeft om de top te halen. De neuzen dezelfde kant op en er samen in geloven. “samen op naar de top”.

De 78-voudig ex-international die samen met o.a. Hans van Breukelen deel uitmaakte van het grote Oranje van 1988 heeft als speler een indrukwekkende voetbalcarrière achter de rug. Nu is hij als bondcoach het avontuur bij de KNVB aangegaan. Hij is er in geslaagd dat de neuzen weer dezelfde kant op staat en “we” er allemaal weer in geloven. Dat is op De Strokel niet anders.

In het magazine wat speciaal voor de veiling is uitgebracht staat een mooi artikel over Ronald Koeman. De bondscoach die zelf de gevolgen van Kanker van heel dichtbij heeft ervaren, heeft ook een mooie boodschap ingesproken. Bekijk de video en lees daarnaast alles over Koeman en vele anderen in het digitale magazine.

 

 

VVOG Veiling Informatie

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief