Senioren geven het goede voorbeeld bij verkoop loten.

23 Februari 2019 / Redactie / Nieuwbouw

Om te beginnen willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan of nog bezig is met het verkopen van de loten. Het is lang geleden dat VVOG een eigen actie op poten heeft gezet en daar de medewerking van leden en vrijwilligers voor heeft gevraagd. We kennen uiteraard wel de Grote Clubactie. 

Wij weten dat het niet altijd meevalt om mensen voor dergelijke acties warm te krijgen. Toch is een loterij een goed middel om geld in te zamelen en mensen ook de kans te geven om wat te winnen. Niet iedereen staat voor zo’n actie in de rij maar als we elkaar uitleggen waar we dit voor doen, moet het mogelijk zijn om met elkaar een mooi bedrag voor de vereniging in te zamelen. We zijn blij dat er leden en vrijwilligers zijn die dat hebben ingezien.

Zo zijn daar de seniorenteams die de jeugd niet in hun hempie laten staan. Ze zullen er zelf geen jaren gebruik meer van maken, maar de mannen hebben zich wel van hun beste kant laten zien. Van het eerste tot het Bierteam hebben ze allemaal boekjes afgenomen en uitstekend verkocht. Ook het eerste (VVOG 1) heeft, net als het bierteam, 100 % afgenomen en gekocht/verkocht. Bravo mannen!

Bij VVOG belasten en verplichten wij de leden nauwelijks iets. Soms vragen we de oudere jeugd een wedstrijdje te fluiten. Dat is dan hooguit één maal per jaar. Om onze (noodzakelijke) nieuwbouw mogelijk te maken, doen we in alle redelijkheid een beroep op elkaar.  

Een korte toelichting: veel zaken gaan bij een vereniging op het oog vanzelf. Organisatorische werkzaamheden, teamindelingen, onderhoud, wedstrijdorganisatie, het sportpark schoonhouden, aanschaf van spullen, website, wedstrijden fluiten, ouders informeren, velden onderhouden, kleedkamers schoonmaken, sponsors regelen en activiteiten organiseren. Deze activiteiten worden allemaal voor onze leden geregeld. Wij huren de velden, maar de gebouwen zijn van de vereniging. Vervanging en onderhoud is dan ook voor rekening van ons zelf. De kleedkamers met extra ruimtes en de tribune zullen we zelf moeten realiseren.

We hebben vorige week zaterdag de ingeleverde boekjes verwerkt. Het projectteam (vrijwilligers van de club) die het voortouw hebben genomen, voelen zich gesteund door de vele leden en vrijwilligers. Het team is echter onder de indruk van de verschillen in resultaten. Ze zien dit als een uitdaging om het belang van medewerking en inzet voor deze en komende acties beter aan leden, leiders en vrijwilligers over te brengen.  

We spreken onze waardering uit voor de teams die geweldig gepresteerd hebben en alle afgenomen boekjes hebben verkocht. Dat waren er totaal 4 van de 55. Ondanks alle inspanningen zijn er nog veel loten niet afgehaald en/of verkocht.   

Het kan nog.....Er zijn, ondanks de berichten en herinneringen, commissies en leden die hun boekje(s) nog niet hebben afgehaald. Dat kan nog steeds. Neem zelf even contact op met Ben Jansen. We hebben nog veel lotenboekjes over en hopen die de komende week toch een goede bestemming te kunnen geven. Ook de teams die al volle boekjes hebben ingeleverd, stellen wij in de gelegenheid er nog een keer voor te gaan. We zijn er van overtuigd dat we, met ruim 1200 leden en de vele vrijwilligers, de overgebleven boekjes kunnen slijten.   

Boekjes ophalen of heb je nog vragen?

Mail naar veiling@vvog.nl en we maken een afspraak voor het afhalen en/of brengen van de boekjes.

Je mag ook bellen met  06 55 39 36 87.

Betalen kan contant of met een “tikkie”.

Alvast onze hartelijk dank!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief