Nieuw team stroomt in KNVB seniorencompetitie

10 Februari 2019 / / Algemeen

VVOG blijft in beweging en nu is er een nieuw team opgericht: VVOG8. Zij doen buiten mededinging mee tot het einde van dit seizoen in de reguliere KNVB competitie.

Een aantal weken geleden meldde Quinten Pastoor dat hij samen met zijn oude voetbal (studie) makkers uit de jeugd na een aantal jaren opnieuw de voetbalschoenveters wilden strikken om zich te gaan mengen in de seniorencompetitie. Samen met het “oude” team, aangevuld door spelers van de wachtlijst, spelen zij nu voor de sportieve eer in de 6e klasse. De bedoeling is om snel hun niveau weer naar het oude peil te tillen en volgend seizoen een gooi te doen naar de top 3.

VVOG8Na een introductiegesprek werd afgelopen woensdag meteen al voor het eerst getraind door negen enthousiaste heren. Voor tenues, ballen, bidons etc werd gezorgd en afgelopen zaterdag was meteen al de eerste thuiswedstrijd. Het volledige team speelde tegen vv Hoevelaken welke net verloren ging. Maar na één keer trainen en zo'n eerste wedstrijd valt dit absoluut niet tegen en weten we zeker dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan. Aan het enthousiasme ligt het in ieder geval niet.


Wij wensen jullie succes en veel plezier!


De training is op de woensdagavond om 20.00.  Wil je ook mee doen, dan kun je je aanmelden bij de ledenadministratie.

 
Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Lees bericht

17 april zijn de velden 1 t/m 4 niet bespeelbaar tot 17:00 uur

15-04-2019

Woensdag 17 april is er wederom het schoolvoetbal.

Nieuwsoverzicht Archief