Hoe en wat voor de Grote VVOG Veiling 2019

15 Januari 2019 / Nieuwbouw

 

De Grote VVOG Veiling 2019 

Wat gaat er gebeuren en bij wie moet je zijn voor informatie of items voor de veiling. 

Het projectteam bestaat uit Rien van de Bovenkamp, Reijer Roelofsen, Daniel Brinkman, Claire Noorman, Alwin Teune, Ben Jansen, Fred Moll, Marian van Rijn en Antonio Vivas. Verder zijn Wim ten Hove, Bert Stoffer, Henk Hakvoort nauw bij één van de sub-teams betrokken. Team Communicatie & PR verzorgt een deel van de berichtgeving en publicaties op de website. 

Het is een behoorlijke organisatie waarvoor een plan van aanpak en draaiboek is geschreven. Er is ondersteuning van Hubert Habers van “veiling op je club”. Het idee van Veiling op je club komt van Hubert die voor zijn vereniging al diverse veilingen heeft georganiseerd. Hubert is bestuurslid bij FC Lisse die wij kennen uit onze competitie in de 3e divisie.  

Ondertussen hebben zich nog meer mensen aangemeld die na de presentatie zo enthousiast zijn geworden dat ze onmiddellijk hebben aangegeven klaar te staan om te helpen.

Er is een lange weg te gaan voor we een beslissing kunnen nemen maar met de drive van dit projectteam en de vele reacties die na de lancering op de nieuwjaarsreceptie zijn binnengekomen lijkt de draagkracht, die absoluut noodzakelijk is, er te komen. 

Dat ik daarvoor tegen mijn principe in een paar keer “hand in hand” heb moeten roepen, nemen we dan maar op de koop toe. “Alles voor ons cluppie”, zegt ons bestuurslid facilitaire zaken Antonio Vivas. 

Het projectteam draait al enkele weken op volle toeren. Je hebt geen idee hoe hard er op dit moment achter de schermen wordt gewerkt. Zelfs partners en kinderen van de projectleden hebben daar hun schouders onder gezet.  

Maandag 14 januari zijn er meer dan 1.300 bedrijven en potentiële sponsoren voor de actie benaderd. De komende week gaat het team daar verder mee. 

Een deel daarvan zal nog extra door vertegenwoordigers van het projectteam worden bezocht. Er worden items binnengehaald, advertenties verkocht, diensten van ondernemers gevraagd en alles in huis gehaald voor de organisatie van deze actie.
Daarnaast worden er nieuwe contacten gelegd voor de toekomst. 

Wat houdt de actie in en wat gaat er worden geveild: 

  • een grote nieuwbouwloterij  

  • extra scooter loterij  

  • de veiling op 8 maart 2019 

De veiling zal bestaan uit meerdere acties samen. Je moet er op rekenen dat we meer dan 200 items (kavels) willen veilen. De veiling zal worden gedaan door een zeer bekwame veilingmeester die speciaal hiervoor wordt ingehuurd. Onder toeziend oog van notaris Erik van Schalm zal de veiling worden geopend door de bekende acteur en cabaretier Leo Alkemade die we kennen van o.a. er komt een man bij de dokter.  

Een veel gestelde vraag is wat er allemaal geveild gaat worden. Om meer dan 200 items binnen te halen moet er breed worden gedacht. Van een verwenweekend tot kappersbonnen, van luxe catering voor een thuisfeest tot een gesigneerd voetbalshirt van een top club. Zelfs voetbalreizen en verblijven op een vakantiepark zullen we op 8 maart voorbij zien komen. Reken ook maar op theaterbezoeken, hotelovernachtingen, maatkostuums, sportschoolabonnement, theater arrangementen, bezoek aan een schoonheidsspecialist(en) en kaarten voor voetbalwedstrijden.  

De nieuwbouwloterij bestaat uit loten van € 2,50. Voor deze loterij doen we een beroep op alle leden, ouders, leiders en vrijwilligers. Ook de ZAVO sluit aan en gaat o.a. ook de loten verkopen. De spelers en staf van het 1e hebben ook al hun medewerking aan de organisatie toegezegd.  

Waar moet je zijn als je iets voor de veiling wilt inbrengen:

Meld je bij iemand het projectteam of stuur een mail naar: veiling@vvog.nl 

Er zal de komende tijd meer informatie komen. Houd daarom zeker de website in de gaten! 

 

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Lees bericht

Sfeerverslag training VVOG Dolfijntjes

11-10-2021

Vorige week zaterdag is er een leuk sfeerverslag gemaakt van de Dolfijntjes door Jan Cornelissen.

Nieuwsoverzicht Archief