Anis Belga is Pupil van de Week!

26 Oktober 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Ik zit in groep 5 van de Dominicus Savio school.

Ik voetbal al bijna drie jaar bij VVOG. Als peuter vond ik voetballen super leuk. ik was vaak buiten aan het voetballen met mijn ouders en broer. Ook met de jongens uit de straat. Ik speel in de JO9-1 zowel middenveld, spits, linksachter en rechtsachter. De leukste positie in het veld vind ik linksachter. Middenveld vind ik ook leuk omdat ik dan verdedigen en aanvallen. 

Het leukste bij VVOG vind ik dat er genoeg wordt getraind en dat ik veel positieve dingen van de trainers leer. Ik vind mijn trainers erg lief en doen hun best voor ons team zodat wij plezier hebben.
Mijn favoriete club is Juventus, omdat ik ook fan ben van Ronaldo. Hij is onder andere een voorbeeld voor mij. Mijn favoriete speler is Marcello die nog bij Real Madrid speelt. Ik vind hem goed omdat hij de beste is in verdedigen en hij heeft dezelfde positie als ik graag wil spelen. Namelijk linksachter. En omdat we allebei lang haar hebben.

Als ik tv kijk, kijk ik graag naar de Thundermans en Game Shakers. Naast voetballen vind ik zwemmen en buitenspelen met mijn vrienden ook erg leuk.

Later wil ik voetballer worden bij Juventus, omdat het goede club is. Want ik ben namelijk ook fan van Christiano Ronaldo. Hij is goed in voetballen en geeft nooit op. 

En wist je dat ik Hakim Ziyech in Harderwijk heb ontmoet?

VVOG gaat vandaag met 2-1 winnen van DVS'33!

 
 

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief