Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16 Oktober 2018 / Jeugd

Op het werk, op school of op een verjaardag; voetbal is voor miljoenen Nederlanders een geliefd gespreksonderwerp. Jij hebt vast ook wel een mening over de prestaties van Oranje of zaken bij jouw plaatselijke voetbalclub.

We zoeken ongeveer 10.000 leden voor ons panel. Dit zijn onze voetballers, trainers, scheidsrechters, bestuurders, overige vrijwilligers en ouders van jeugdleden. Het doel van het panel is helder: we willen een goed beeld krijgen van wat er leeft bij onze leden en op de velden. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Want mede dankzij jouw inzichten kunnen wij het voetbal nóg beter en leuker maken.

Wat kun je verwachten?
Wij vragen je een aantal keer per jaar met ons mee te denken of om jouw mening te geven. Meestal gaat dit via een online vragenlijst, maar soms ook in een online groepsgesprek of creatieve opdracht. Deelnemen kost niet veel tijd. Je kunt zelf beslissen of je aan een onderzoek mee wilt doen of liever een keertje overslaat.

Be
n jij lid van de KNVB of ben jij een ouder van een speler/speelster die 15 jaar of jonger is? Meld je dan aan voor het KNVB voetbalpanel via onderstaande link.

 

https://voetbalpanel.knvb.nl/home.html

 

 

 

 

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief