Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16 Oktober 2018 / Jeugd

Op het werk, op school of op een verjaardag; voetbal is voor miljoenen Nederlanders een geliefd gespreksonderwerp. Jij hebt vast ook wel een mening over de prestaties van Oranje of zaken bij jouw plaatselijke voetbalclub.

We zoeken ongeveer 10.000 leden voor ons panel. Dit zijn onze voetballers, trainers, scheidsrechters, bestuurders, overige vrijwilligers en ouders van jeugdleden. Het doel van het panel is helder: we willen een goed beeld krijgen van wat er leeft bij onze leden en op de velden. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Want mede dankzij jouw inzichten kunnen wij het voetbal nóg beter en leuker maken.

Wat kun je verwachten?
Wij vragen je een aantal keer per jaar met ons mee te denken of om jouw mening te geven. Meestal gaat dit via een online vragenlijst, maar soms ook in een online groepsgesprek of creatieve opdracht. Deelnemen kost niet veel tijd. Je kunt zelf beslissen of je aan een onderzoek mee wilt doen of liever een keertje overslaat.

Be
n jij lid van de KNVB of ben jij een ouder van een speler/speelster die 15 jaar of jonger is? Meld je dan aan voor het KNVB voetbalpanel via onderstaande link.

 

https://voetbalpanel.knvb.nl/home.html

 

 

 

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief