Hulp gevraagd: a.s. zaterdag 6 oktober 12:30-17:00 uur

3 Oktober 2018 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

Beste mensen, 

Op 24-8 heb ik een oproep gedaan om het team van het wedstrijd-secretariaat te versterken. Dat heeft geresulteerd in een aantal aanmeldingen, maar ik kom nog 6 mensen te kort voor een volledig team. Het team wat er is, heeft heel hard gewerkt om  te zorgen dat iedereen alle wedstrijden kon spelen, maar vanaf a.s. zaterdag vallen er structurele gaten in het rooster. Dat betekent dat als ik voor zaterdagmiddag niemand vind, het wedstrijdsecretariaat onbemand is. Met andere woorden: er kunnen geen kleedkamers toegewezen worden, vlaggen uitgereikt, scheidsrechters ontvangen én geen uitslagen worden doorgegeven. Mensen van het bar-team staan ook onder druk: zij hebben vorige week met halve bezetting gedraaid: met andere woorden, 2x zo hard gewerkt voor mijn en uw koffie, broodje en bal gehakt.

Daarom wil ik alle ouders en senior spelers die nog geen taken vervullen binnen de club vragen zich te melden (vrijwilligers@vvog.nl). Mocht u eenmalig zaterdag 6 oktober van 12:30 - 17:00 uur aanwezig kunnen zijn, zijn we helemaal geholpen, maar daarnaast zitten alle teams van bar tot onderhoud, van administratie tot coordinatie, met vacatures. 

Ik reken op uw hulp.

Vriendelijke groeten,

Richard Zijdeman
Bestuurslid VVOG

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Lees bericht

Voorlopige indeling jeugd 2023/2024

01-06-2023

Benieuwd in welk team je bent ingedeeld? Kijk dan snel naar de voorlopige indeling van de jeugdteams voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief