Condoleanceregister vanavond open bij VVOG

20 September 2018 / Bestuur VVOG / Algemeen

Ter ere van het overlijden van onze bijzondere vrijwilliger Peter van Uffelen heeft het bestuur besloten een condoleanceregister te openen in het Wedstrijdsecretariaat.

Op donderdagavond 20 september om 19:00 uur zal het bestuur als eerste de schriftelijke rouwuiting plaatsen. Er is gelegenheid om Peter in informele sfeer te herdenken.

Het condoleanceregister zal ook zaterdag en volgende week op het Wedstrijdsecretariaat liggen ter ondertekening.

Zaterdag 29 september zal tijdens de thuiswedstrijd van VVOG1 op gepaste wijze stil worden gestaan bij het verlies van Peter. Het condoleanceregister zal dan ook als blijk van waardering en respect overhandigd worden aan zijn vrouw en zonen.

Voor aanstaande zaterdag 22 september heeft het bestuur besloten dat alle thuiswedstrijden worden voorafgegaan door één minuut stilte. De JO19-1 zal als vertegenwoordiger van de jeugdafdelingen rouwbanden dragen.

Morgen, vrijdag 21 september, wordt Peter om 14:00 uur herdacht en aansluitend begraven op begraafplaats de Elzenhof. Vooraf is er gelegenheid tot schriftelijk condoleren.

Iedereen is vrij om bij de begrafenis van Peter aanwezig te zijn.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief