KNVB cursus verenigingsscheidsrechter

11 September 2018 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Op maandag 1 oktober start op initiatief van de scheidsrechterscommissie van VVOG in samenwerking met de KNVB de cursus voor verenigingsscheidsrechter. Ook zijn de 2 andere Harderwijkse clubs, Hierden en Zwart-Wit '63, hierin betrokken en zullen cursisten leveren. Tijdens de opleiding oefen je op het veld met leidinggeven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels.

De cursusavonden zijn: 1 oktober, 29 oktober, 19 november en 10 december.

In de weekenden erna moet je minimaal 1 wedstrijd onder begeleiding van een praktijkbegeleider (aangesteld door VVOG) fluiten.
Info site KNVB: https://www.knvb.nl/downloads/bestand/10623/opleiding-verenigingsscheidsrechter

Er zijn nog plekken over. Lijkt het je leuk om deze cursus te doen en daarmee mee te weten te komen over de spelregels en wil jij je minimaal dit seizoen inzetten voor de club als scheidsrechter op regelmatige basis? Meld je dan aan op onderstaande mail adres uiterlijk woensdag 19 september.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Mark van Wijk (coördinator Scheidsrechterscommissie) scheidsrechters@vvog.nl

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief