Vrijwilligers in het zonnetje tijdens de jaarlijkse “dag van het onderhoud”

2 Juli 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Een nuttig maar bovenal gezellig samenzijn. Zo kijken we terug op de eerste keer dat we het seizoen afsluiten met “de dag van het onderhoud”. Het kon niemand van de vereniging zijn ontgaan dat er een speciale oproep werd gedaan voor medewerking aan het groot onderhoud van ons sportpark.

Een nieuwe traditie is geboren:
Ons nieuwe bestuurslid facilitaire zaken ontving op zijn verzoek van de coördinator onderhoudsploeg een overzicht van werkzaamheden die gedurende de zomerstop moeten worden uitgevoerd. Daarbij werd vastgesteld dat ons onderhoudsploegje niet meer in staat is alle werkzaamheden uit te voeren. Dat betekent dat als er geen creatieve oplossing wordt bedacht we genoodzaakt zijn om bedrijven in te huren. Dat dit financiële gevolgen voor de vereniging heeft behoeft geen uitleg. De eerste uitdaging voor de portefeuille facilitair was daarmee een feit.

“Vele handen maken licht werk”
Wat volgde was een voorstel om een dag van groot onderhoud (de schoonmaakactie) in het leven te roepen. Iets nieuws? Verenigingen doen dit vaker en besparen daarmee duizenden euro’s. Materialen en middelen hebben we immers in huis en aan leden is geen tekort. Naast een aantal zeer betrokken vrijwilligers en een paar jonge leden kwam zaterdag ook het bijna voltallige bestuur in actie. Een kleine afvaardiging van het bestuur was in het Dolfinarium om daar onze sponsoren en deelnemers aan de Dol-fijne dag te ontvangen. Het overige deel meldde zich zaterdag om 08.30 in de kantine waar de emmers, sponsen, borstel, bezems en liters schoonmaakmiddel al klaar stonden.

Na afloop volgde er een gepaste afsluiting en werden er onder de vrijwilligers verschillende prijzen verloot waaronder enkele dinerbonnen van het pannenkoeken Restaurant Hans & Grietje en vleespakketten van slager Uit de Bosch. Deze prijzen werden ter beschikking gesteld door onze supportersvereniging ZAVO. ZAVO bedankt!!!
Het bestuur is trots op de deelnemers en bedankt iedereen nogmaals voor hun geweldige bijdrage.

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief