Vrijwilligers in het zonnetje tijdens de jaarlijkse “dag van het onderhoud”

2 Juli 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Een nuttig maar bovenal gezellig samenzijn. Zo kijken we terug op de eerste keer dat we het seizoen afsluiten met “de dag van het onderhoud”. Het kon niemand van de vereniging zijn ontgaan dat er een speciale oproep werd gedaan voor medewerking aan het groot onderhoud van ons sportpark.

Een nieuwe traditie is geboren:
Ons nieuwe bestuurslid facilitaire zaken ontving op zijn verzoek van de coördinator onderhoudsploeg een overzicht van werkzaamheden die gedurende de zomerstop moeten worden uitgevoerd. Daarbij werd vastgesteld dat ons onderhoudsploegje niet meer in staat is alle werkzaamheden uit te voeren. Dat betekent dat als er geen creatieve oplossing wordt bedacht we genoodzaakt zijn om bedrijven in te huren. Dat dit financiële gevolgen voor de vereniging heeft behoeft geen uitleg. De eerste uitdaging voor de portefeuille facilitair was daarmee een feit.

“Vele handen maken licht werk”
Wat volgde was een voorstel om een dag van groot onderhoud (de schoonmaakactie) in het leven te roepen. Iets nieuws? Verenigingen doen dit vaker en besparen daarmee duizenden euro’s. Materialen en middelen hebben we immers in huis en aan leden is geen tekort. Naast een aantal zeer betrokken vrijwilligers en een paar jonge leden kwam zaterdag ook het bijna voltallige bestuur in actie. Een kleine afvaardiging van het bestuur was in het Dolfinarium om daar onze sponsoren en deelnemers aan de Dol-fijne dag te ontvangen. Het overige deel meldde zich zaterdag om 08.30 in de kantine waar de emmers, sponsen, borstel, bezems en liters schoonmaakmiddel al klaar stonden.

Na afloop volgde er een gepaste afsluiting en werden er onder de vrijwilligers verschillende prijzen verloot waaronder enkele dinerbonnen van het pannenkoeken Restaurant Hans & Grietje en vleespakketten van slager Uit de Bosch. Deze prijzen werden ter beschikking gesteld door onze supportersvereniging ZAVO. ZAVO bedankt!!!
Het bestuur is trots op de deelnemers en bedankt iedereen nogmaals voor hun geweldige bijdrage.

Lees bericht

Superlot JO19-1

12-11-2018

Koop jij net als de JO19-1 een Superlot om VVOG te sponsoren?

Lees bericht

ACERBIS Oliebollentoernooi 2018

12-11-2018

Op zaterdag 29 december zal het traditionele oliebollentoernooi  ( 7 tegen 7) weer plaats vinden op Sportpark de Strokel.

Lees bericht

Voorlichtingsavond Scheidsrechters

11-11-2018

19 november informatieavond voor alle spelers, leiders, trainers en ouders!

Nieuwsoverzicht Archief