Vrijwilligers in het zonnetje tijdens de jaarlijkse “dag van het onderhoud”

2 Juli 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Een nuttig maar bovenal gezellig samenzijn. Zo kijken we terug op de eerste keer dat we het seizoen afsluiten met “de dag van het onderhoud”. Het kon niemand van de vereniging zijn ontgaan dat er een speciale oproep werd gedaan voor medewerking aan het groot onderhoud van ons sportpark.

Een nieuwe traditie is geboren:
Ons nieuwe bestuurslid facilitaire zaken ontving op zijn verzoek van de coördinator onderhoudsploeg een overzicht van werkzaamheden die gedurende de zomerstop moeten worden uitgevoerd. Daarbij werd vastgesteld dat ons onderhoudsploegje niet meer in staat is alle werkzaamheden uit te voeren. Dat betekent dat als er geen creatieve oplossing wordt bedacht we genoodzaakt zijn om bedrijven in te huren. Dat dit financiële gevolgen voor de vereniging heeft behoeft geen uitleg. De eerste uitdaging voor de portefeuille facilitair was daarmee een feit.

“Vele handen maken licht werk”
Wat volgde was een voorstel om een dag van groot onderhoud (de schoonmaakactie) in het leven te roepen. Iets nieuws? Verenigingen doen dit vaker en besparen daarmee duizenden euro’s. Materialen en middelen hebben we immers in huis en aan leden is geen tekort. Naast een aantal zeer betrokken vrijwilligers en een paar jonge leden kwam zaterdag ook het bijna voltallige bestuur in actie. Een kleine afvaardiging van het bestuur was in het Dolfinarium om daar onze sponsoren en deelnemers aan de Dol-fijne dag te ontvangen. Het overige deel meldde zich zaterdag om 08.30 in de kantine waar de emmers, sponsen, borstel, bezems en liters schoonmaakmiddel al klaar stonden.

Na afloop volgde er een gepaste afsluiting en werden er onder de vrijwilligers verschillende prijzen verloot waaronder enkele dinerbonnen van het pannenkoeken Restaurant Hans & Grietje en vleespakketten van slager Uit de Bosch. Deze prijzen werden ter beschikking gesteld door onze supportersvereniging ZAVO. ZAVO bedankt!!!
Het bestuur is trots op de deelnemers en bedankt iedereen nogmaals voor hun geweldige bijdrage.

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief