De nieuwe VVOG-webshop is actief

24 Juni 2018 / Kledingcommissie / Algemeen

Vol trots presenteren wij de nieuwe webshop en onze VVOG-kledinglijn. In deze webshop is een compleet overzicht van diverse VVOG-artikelen terug te vinden die je online kunt bestellen. Bestellen gaat eenvoudig en de levering kan op ieder gewenst (huis) adres worden bezorgd.

SD Sportswear is de importeur van het Italiaanse merk Acerbis Sport en vanaf 2011 onze exclusieve partner voor alle teamkleding en materialen. SD Promotion verzorgt alle bedrukkingen van de VVOG kledinglijn.

De twee Harderwijkse bedrijven SD Sportswear en SD Promotion van Burns Deinum en respectievelijk Sandra Deinum zijn ook trouwe sponsoren van onze vereniging.  

De VVOG kledinglijn is speciaal voor ons samengesteld en voldoet aan het beleid van de vereniging. Het kledingbeleid van onze vereniging is gericht op uniformiteit en goede uitstraling. Het beleid staat niet toe dat teams uitkomen in andere kleding dan is voorgeschreven. Wedstrijd- en presentatiekleding is eigendom van de vereniging.

Bestellingen van verenigingskleding gaat uitsluitend via onze kleding coördinator. SD Sportwear neemt verenigings- en teamgerelateerde bestellingen alleen in behandeling wanneer die door de kleding coördinator zijn geplaatst.   

Voor persoonlijke bestellingen kunt u rechtstreeks een bestelling plaatsen.

Heeft u specifieke vragen over de webshopartikelen, leveringen  of vragen over teamkleding, neem dan contact op met de kledingcommissie: kleding@vvog.nl

Vragen over (team) sponsoring en bedrijfsuitingen kunt u mailen naar: sponsorcommissie@vvog.nl  Zij nemen persoonlijk contact met u op en informeren u over alle mogelijkheden. Iedere aanvraag van kledingsponsoring in combinatie met informatiedragers zal eerst worden beoordeeld door de sponsorcommissie.

 Klik op onderstaande afbeelding en maak snel kennis met de nieuwe webshop en de exclusieve VVOG kledinglijn.  

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief